Vineri, 29 martie 2024 - 9:52:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Simona Halep, spre o nouă finală!


22 august 2015

Simona Halep a învins-o azi-noapte pe rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova şi s-a calificat în semifinalele puternicului turneu de la Cincinnati.

Românca în vârstă de 23 de ani a câştigat în două seturi, scor 7-6 (3), 6-2, şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a reveni pe locul doi în clasamentul mondial.

”Sunt fericită pentru că voi juca prima dată în semifinale aici. Am alergat enorm azi. Am fost agresivă şi am luptat”, a spus Simona Halep după victorie.

Simona Halep a controlat partida cu rusoiaca, pe care o învinsese şi în precedentele patru confruntări directe. Constănţeanca şi-a asigurat un cec de 120.500 de dolari, însă suma poate creşte dacă se va impune şi în această noapte, în faţa sârboaicei Jelena Jankovici.

Simona şi Jelena s-au duelat ultima oară la Toronto, în urmă cu o săptămână. Atunci, românca a obţinut o victorie lejeră, cu scorul de 6-3, 6-4. Românca a învins-o pe jucătoarea din Serbia, fost lider mondial, şi în finala de la Indian Wells, în primăvară.

În cealaltă semifinală de la Cincinnati se vor duela americanca Serena Williams, care a trecut de Ana Ivanovici, şi ucraineanca Elina Svitolina, învingătoare în duelul cu Lucie Safarova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro