Vineri, 9 decembrie 2022 - 12:00:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ploieşti/ Stadionul Ilie Oană, doborât de zăpadă


21 februarie 2012

petroluPrimăria din Ploieşti se confruntă cu primele probleme la noul stadion Ilie Oană.

Prelata care acoperă colţul dintre tribună 1 şi peluza 1 a stadionului “Ilie Oană” din Ploieşti s-a rupt din cauza stratului gros de zăpadă. Mai multe scaune au fost rupte de cantitatea uriaşă de zăpadă care a căzut odată cu această prelată. Un strat masiv de zăpadă se află în continuare pe celelalte porţiuni ale acoperişului, iar prelata ar putea ceda din clipa în clipă.


Deşi aceasta ar fi trebuit să reziste la o greutate de 250 de kilograme pe metru pătrat, prelata a cedat sub presiunea stratului de nea. Antrenorul Valeriu Rachita a declarat că nu se aştepta la aşa ceva şi a precizat că firma care a montat-o o va repara în garanţie.

“Este drept, nu ne aşteptam la aşa ceva. Din câte am văzut, este o soluţie tehnică aplicată greşit. Prelata în cauză este similară celei folosite la acoperirea Alianz Arena, având o rezistenţă de 250 kilograme pe metru pătrat. Stadionul este în garanţie şi am făcut deja demersurile necesare ca firma care a montat prelata să vină şi să o înlocuiască pe cheltuiala ei”, a afirmat Răchită.


Demolat în 2010, stadionul “Ilie Oana” a fost reconstruit de la zero şi inaugurat la 24 septembrie 2011


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 decembrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro