Marţi, 19 martie 2024 - 11:30:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Spectacol de Liga a 2 a la un meci din Liga C Prahova! Viitorul Predesti-Olimpia Comarnic VIDEO


22 aprilie 2019

Atmosferă incendiară în Duminica Floriilor pe un stadion din Prahova, la un meci...neinteresant pentru gazetarii sportivi.

În Liga C, Seria Câmpina, Viitorul Predeşti şi Olimpia Comarnic au demonstrat că fotbalul este superb indiferent de nivelul la care se joacă. E drept că la spectacolul fotbalistic a contat şi duelul celor două galerii care ar putea da lecţii la orice oră suporterilor din Liga a 2 a şi din Liga 1!

Meciul, un adevărat derby judeţean s-a încheiat cu scorul de 1-0 (gol înscris de Laurenţiu Filote în minutul 50) în favoarea echipei din Comarnic. A fost un meci fără incidente.

Partida s-a desfăşurat sub atenta observaţie a Jandarmeriei care s-a speriat de anunţul celor de la Comarnic că vor veni cu aproximativ 700 de suporteri la meci. Au ajuns la Predeşti doar aproximativ 200, dar suficienţi pentru a face un spectacol pirotehnic, aşa cum nu se mai poate vedea în ligile superioare.

După meciul de duminica, Olimpia Comarnic trece pe locul 1, cu 43 de puncte ,  în clasamentul Ligii C, Seria Câmpina. Viitorul Predeşti, liderul seriei până la meciul de duminică, a coborât pe locul al doilea cu 41 de puncte.

Ne dorim cât mai multe astfel de partide în fotbalul prahovean şi nu vrem să mai scriem despre violenţe (nici pe terenul de fotbal, dar nici între suporteri). Fotbalul este un sport al fair-playului şi nu este o ramură a luptelor extreme.

La partida a asistat in calitate de supervizor si preşedintele  AJF Prahova, Silviu Crîngaşu, care l-a premiat pe observatorul partidei, Viorel Badea . Şi cele două  echipe au primit din partea AJF  materiale sportive.










 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro