Joi, 28 martie 2024 - 4:13:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doar viză le mai trebuie!


6 septembrie 2012

boxDoi sportivi de la CS Petrolul Ploieşti sunt aproape de a obţine biletele pentru Campionatele Mondiale de Box, pentru tineret, care se vor disputa în perioada 16-23 octombrie în Bangkok, Thailanda.

Este vorba despre Georgian Tudor, care a cucerit titlul categoriei „52 kg” şi Marian Preda, care a obţinut medalia de argint, la cadrul aceleiaşi competiţii.

Însoţiţi de antrenorul coordonator al secţiei ploieştene, Ion Moroiţă, Tudor şi Preda se vor deplasa la Iaşi, locul în care se va definitiva componenţa delegaţiei ce va reprezenta România la competiţia mondială destinată boxerilor până în 18 ani. Până atunci, mai au doar un pas. Competiţia de la Iaşi. ,,Amândoi au şanse reale să fie incluşi în lotul de 4 - 5 sportivi care se va deplasa în Tailanda. Tudor are de partea lui experieanţa şi rezultatele, el fiind medaliat cu bronz la ,,Mondialele’’ de juniori, de anul trecut. Chiar dacă va avea în craioveanul Leonard Kurti, care a <coborât> o categorie,  un adversar dificil, cred că se poate impune. La rândul lui, Preda îşi doreşte să demonstreze că este cel mai bun <greu> din ţară, iar <păţania> de la Câmpulung, când a pierdut  titlul în faţa lui George Ciobanu din cauza unui avertisment, îl va motiva suplimentar’’, a declarat Ion Moroiţă.

După un cantonament de refacere şi pregătire, care a fost organizat la Costineşti, alături de alţi şapte sportivi petrolişti, cei doi pugilişti şi-au reluat, de la începutul acestei săptămâni, antrenamentele în sală.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro