Sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 12:05:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gigi Becali, îndrăgostit de nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej


29 aprilie 2012

gigi-becaliDezvăluiri incendiare despre viaţa intimă a patronul Stelei, Gigi Becali. Într-un interviu pentru pentru un post de televiziune, Gheorghe Florescu, cunoscut drept regele cafelei, a declarat că Gigi Becali a avut o relaţie de cinci ani cu nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej, cu care şi-ar fi pierdut virginitatea.

Gigi Becali a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoata care a fost la un moment dat adoptată de Gheorghe Gheorghiu Dej, Camila Mândra Gheorghiu .

Gheorghe Florescu, fost gestionar în perioada comunismului, susţine că ştie aceste detalii despre viaţa intimă a lui Gigi Becali de la o clientă de-a sa, care era prietenă bună cu Camila Gheorghiu. Potrivit acestei prietene, Camila Gheorghiu este femeia cu care patronul Stelei şi-ar fi pierdut virginitatea.

"Gigi Becali venea de pe câmp, probabil încălţat cu ciorapii de lână împletiţi de măicuţa lui, şi nu s-a mai descălţat, a intrat în pat cu ciorapii ăia (...) A văzut Camila - bine, mă, Gigi, cu ciorapii în pat? Însă când a vazut cearşaful, avea nişte semne care nu proveneau de la ea... şi a atunci a fost mândră, de aia îi zice Mândra, că ea l-a dezvirginat pe Gigi Becali", mai spune regele cafelei.

Povestirile despre viaţa intimă a lui Gigi Becali nu s-au oprit aici. "Gigi Becali este un om foarte ruşinos, după spusele lui însuşi, el niciodată nu face sex cu lumina aprinsă, el stinge întotdeauna lumina, inclusiv cu soţia lui", a mai povestit Florescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 septembrie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro