Joi, 25 aprilie 2024 - 8:14:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova Ploieşti joacă în deplasare la Fulga


22 septembrie 2018

Prahova Ploieşti, cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, joacă în acest weekend în deplasare.

Fotbaliştii patronaţi de Adrian Teodorescu vor merge la Fulga pentru a întâlni echipa locală Viitorul. Partida începe de la ora 11.00, iar galbeni-albaştri şi-au propus să obţină şi de această dată cele trei puncte, care i-ar putea propulsa pe locul 1 în clasamentul Ligi C, seria Mizil.

Vă reamintim că omul de fotbal Adrian Teodorescu a decis să reactiveze cel mai vechi brand din fotbalul prahovean, deţinând de câţiva ani CIS-ul acestei echipe.

Adrian Teodorescu a evoluat, ca fotbalist,  în România, la CSS Brasovia, FC Brasov, Poli Iasi, Fortus Iasi, Olimpia Rm. Sarat, Dunarea Galati, Gloria Buzau, Poiana Campina, Inter Sibiu, Muresul Deva, dar si in prima ligă ungară, la FC Gaszer. A avut diverse funcţii de conducere la numeroase echipe de top din fotbalul românesc printre care Dunărea Galaţi, Flacăra Moreni, Farul, Poiana Câmpina, CSM Ploieşti, Astra Ploieşti.

A fost singurul om din România care a pariat pe victoria lui Răzvan Burleanu pentru un nou mandat în fruntea FRF, câştigând o sumă considerabilă de bani de la casele de pariuri.

După trei etape din Liga C, Prahova Ploieşti se află pe locul al doilea cu 7 puncte. Adversarii de la Viitorul Fulga au reuşit să adune un singur punct.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro