Joi, 25 aprilie 2024 - 11:19:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jucători suspendaţi şi jucători pe fals la un meci de fotbal oficial al CSM Ploieşti! FOTO/VIDEO


30 octombrie 2018

Jucători pe fals şi jucători suspendaţi în echipa oficială a CSM Ploieşti. S-a întâmplat la meciul din Campionatul Naţional Under 19 cu Academica Clinceni, meci pierdut de CSM Ploieşti cu scorul de 5-1.

Fotografiile şi înregistrările video demonstrează că secţia care a cheltuit de la începutul anului şi până acum aproximativ 6 miliade de lei (aproximativ 130.000 de euro!!!! ) este un sac fără fund, un loc unde nu contează perfomanţa ci doar interesele personale ale celor care păstoresc fotbalul. Cu zece persoane angajate pe posturi de antrenori la aproximativ 150 de copii şi juniori legitimaţi, fotbalul de la CSM Ploieşti este o pată pe obrazul clubului şi implicit al municipalităţii şi poate a venit vremea ca cineva să pună piciorul în prag şi să nu mai tolereze situaţia de acolo.

Vă prezentăm imaginile şi clipul video şi aşteptăm un răspuns oficial de la conducerea CSM Ploieşti în ce calitate au fost jucătorii respectivi în teren şi cine a girat prezenţa lor la meci. Vă spundem doar că unul dintre cei care apar în fotografii era suspedat, oficial, trei etape!

Nu vom publica numele jucătorilor pentru că subiectul articolului nu îl reprezintă copiii, ci situaţia tolerată, cu bună ştiinţă,  de conducerea CSM Ploieşti



 

 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro