Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:11:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Incredibil! Ania Caill, neinclusă în locul pentru Campionatul Mondial de Schi


22 ianuarie 2021

Deşi are cele mai bune rezultate ale României în Cupa Mondială, schioarea Ania Caill nu a fost trecută de Federaţie pe lista pentru Campionatele Mondiale.

Campionatele vor avea loc între 8 şi 21 februarie, la Cortina D’Ampezzo.

În ciuda faptului că schioarea a făcut toate demersurile ca să reprezinte România la Campionatele Mondiale, România nu investeşte în schi alpin, nu investeşte în viitorul sportiv şi nu investeşte în valori. De ce? Nu avem răspunsuri.

Un răspuns cere şi Ana Loredana Predescu, deputat ales în circumscripţia electorală nr.8 – Braşov.

Declarându-se o iubitoare a sportului şi o susţinătoare a competiţiilor sportive, Ana Loredana Predescu a reacţionat prompt şi i-a solicitat Ministrului Tineretului şi Sportului să justifice nedreptatea comisă faţă de Ania Caill.

Schioarea Ania Caill: valoarea exclusă din Lotul Naţional

Cum este posibil ca cea mai bună sportivă la schi alpin din România să nu se regăsească în lotul naţional ce va participa la Campionatul Mondial de la Cortina d’Ampezzo din 9-21 februarie 2021, cu toate că s-a înscris în luna noiembrie 2020?”, a scris Ana Loredana Predescu pe pagina personală de Facebook.

De asemenea, aceasta a adăugat că România are valori, şi că nu este nevoie de piedici şi sabotaje inutile, menţionând că pe parcursul acestui mandat va face tot ce-i stă în putinţă pentru a promova valoarea şi performanţa românească.

În calitate de deputat ales în circumscripţia electorală nr.8 – Braşov, i-am solicitat oficial, în scris, domnului Carol-Eduard Novák, Ministrul Tineretului şi Sportului, un punct de vedere şi măsurile care se impun referitor la situaţia româncei Ania Caill”, a adăugat deputatul pe contul de socializare.

Există performaţe şi există titlul de cea mai bună schioare din România.

Cu toate acestea, nici titlul şi nici omul nu se regăsesc pe lista lotului naţional de sportivi. Cel mai bine cotat sportiv din România are nevoie de o iniţiativă, de susţinere şi de încurajare.

Şi, mai mult decât orice, are nevoie de un răspuns promt şi de o argumentare pentru nedreptatea adusă.

SURSA: Ziaruldeinvestigatii

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro