Marţi, 19 martie 2024 - 4:33:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Handbalistele României visează frumos la Euro. Au învins şi Croaţia


10 decembrie 2016

Naţionala feminină de handbal a României a învins clar Croaţia, în ultimul meci al Grupei D preliminare, de la Campionatul European din Suedia.

Cu toate că începutul de meci a fost mai slab, româncele spaniolului Martin Ambros au revenit spectaculos şi s-au impus, la final, cu 31-26.

Denisa Dedu a făcut o primă repriză excelentă în poartă, confirmând evoluţiile extraordinare din duelurile cu Norvegia şi Rusia, în timp ce în partea secundă, Paula Ungureanu a evoluat excelent.

Defensiva a funcţionat din nou excelent, în ciuda numărului mare de eliminări de 2 minute dictate împotriva tricolorelor, însă ofensiva a fost mult mai eficientă.

Cristina Neagu a marcat de 10 ori, fiind desemnată şi cea mai bună jucătoare a meciului, însă întreaga echipă a funcţionat excelent, chiar şi în momentele de presiune ale croatelor, care au părăsit competiţia, fără niciun punct.

”A fost un meci dificil, greu, dar ne-am dorit foarte mult această victorie şi s-a văzut. Nu ştiu unde ne vom opri, vom lua meci cu meci şi vom da totul pe teren. Toate ne-am luptat, ne-am zbătut şi în apărare şi în atac. Ne dorim enorm să stăm până la finalul Europenelor, ne vom lupta cu siguranţă în fiecare meci”, a spus cea mai valoroasă jucătoare a României, Cristina Neagu, după meci.

Eliza Buceschi a marcat de şapte ori, arătând din nou mult calm şi clasă în atac, în timp ce Aneta Udriştoiu a punctat de patru ori în poarta croatelor.

România se califică în grupele principale, unde va înfrunta Ungaria, Danemarca şi Cehia. Din grupă mai fac parte Rusia şi Ungaria.

Tricolorele vor rămâne la Helsinborg şi pentru aceste partide. În semifinale se califică primele două echipe din această grupă, iar celelalte două semifinaliste vor fi alese dintre Suedia, Serbia, Germania, Franţa, Olanda şi Spania.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro