Marţi, 19 martie 2024 - 12:10:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Voinţa Vărbilău - Voinţa Livadea 4-0 (2-0)


28 octombrie 2018

Stadion: AS Voinţa Vărbilău.

Spectatori: circa 200.

Au marcat: Cr. Arnăutu (8', 21'), Ant. Drăgoi (67'), Ad. Constantinescu (70').

Voinţa Vărbilău: M. Opriş - Al. Preda, And. Saroş, B. Jipa, A. Preda - C. Zamfir (32' M. Moroiţă), Cr. Arnăutu, D. Vlad (78' I. Petrache) Ant. Drăgoi (71' E. Drugău) - And. Preda (CPT) (66' B. Stroe), Ad. Constantinescu.

Antrenori: Marius Mihai şi  Bogdan Stroe.

Voinţa Livadea: N. Ene - T. Stama, M. Bratu, S. Poenaru (15' N. Cristescu), M. Isar - Cr. Dumitru, G. Cristea, M. Bratu, Fl. Catrinoiu - M. Căpraru, G. Ionică.

Antrenor: Bogdan Iliescu.

Cartonaşe galbene: - / Măd. Bratu (20').

Au arbitrat: Alex Chivu - Paul Manu, Bogdan Ciocoiu (toţi din Ploieşti). Observator: Radu Vasile (Ploieşti).

Jucătorul meciului: Cristian Arnăutu (Voinţa Vărbilău).

Voinţa Vărbilău, nu a lăsat astăzi loc de interpretări şi a obţinut cea mai categorică victorie, din ultimii ani, împotriva marii sale rivale, Voinţa Livadea. Elevii antrenaţi de Mihai Marius şi Bogdan Stroe au început foarte bine jocul, când în min. 8, And. Preda l-a găsit cu o pasă inteligentă pe Ant. Drăgoi în flancul stâng, acesta a centrat în careu, dar fundaşul central S. Poenaru a respins, nefericit, mingea, la Cr. Arnăutu, care a deschis scorul un şut din afara careului. Jocul a decurs într-o singură direcţie, gazdele au controlat clar repriza şi în min. 23, Cr. Arnăutu, a executat, înselător, cu pământul, o lovitură liberă de la 35 de m, lateral stânga, pe colţul lung al portarului N. Ene, acesta dublând avantajul gazdelor. Pănă la intrarea la cabine Voinţa Vărbilău, a mai avut o ocazie prin Ad. Constantinescu, dar acesta nu a marcat.

În actul secund, Voinţa Livadea a încercat să reducă din handicap, sentimentrul fiind unul de neputinţă, în min. 53, N. Cristescu i-a pasat din banda dreptă lui M. Căpraru, care a fost blocat miraculos de golkeeper-ul M. Opriş, aceasta fiind şi cea mai mare ocazie a oaspeţilor. Tot gazdele au mai înscris de două ori, în min. 67, când centrarea şutată de Ant. Drăgoi, din banda stângă, a poposit în poarta apărată de N. Ene, iar trei minute mai târziu, contraatac-ul pornit de And. Preda cu o pasă în adâncime pentru Ant. Drăgoi, care i-a păsat lui Ad. Constantinescu, acesta finalizând o simplă formalitate, scorul final 4-0, pentru Voinţa Vărbilău. Voinţa Vărbilău se pare că a intrat din nou în cursa pentru promovare, în timp ce Voinţa Livadea se zbate la jumătatea clasamentului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro