Sâmbătă, 18 mai 2024 - 6:49:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Romario şi Renan au semnat cu FC Petrolul


15 ianuarie 2013

FC Petrolul Ploieşti a definitivat transferurile fotbaliştilor brazilieni Romario Santos Pires şi Renan da Silva. Cei doi au ajuns, azi-noapte, târziu, în România, iar în această după-amiază au mers la sediul clubului, parafând noile angajamente. În cazul ambilor fotbalişti, angajamentele se vor întinde pe o durată de doi ani şi jumătate.

“Cu cei doi jucători suntem în contact de mai mult timp, astfel încât nu s-a pus problema ca pe vreunul dintre ei să-l <<deturnăm>> din drumul spre alt club, aşa cum s-a speculat. Ne bucurăm să-i avem aici şi suntem convinşi că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivele”, a precizat managerul sportiv al “galben-albaştrilor”, Marius Nicolae.

Vacanţa petroliştilor se va încheia astăzi, de mâine dimineaţă jucătorii lui Cosmin Contra urmând să revină la antrenamente. Reunirea lotului se va produce la stadionul “Ilie Oană”, la ora 09.00, pentru ca imediat după aceea să se plece către Izvorani, acolo unde, de la ora 11.00, este programat primul antrenament al anului. Şedinţa de pregătire de la Izvorani este deschisă publicului şi mass-media.

Din lotul “galben-albaştrilor” nu vor mai face parte o serie de jucători care au evoluat pentru Petrolul până la finele sezonului de toamnă. Astfel, după ce, ieri, a fost reziliat contractul lui Sebastian Cojocnean, astăzi s-a încheiat, de comun acord, şi colaborarea dintre FC Petrolul Ploieşti şi Daniel Opriţa. Gruparea noastră le mulţumeşte acestora şi le urează mult succes în viitor. 

Sursa: http://www.fcpetrolul.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro