Vineri, 26 aprilie 2024 - 10:03:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV CS Blejoi- AS Strejnicu- duelul lorzilor contra cerşătorilor!


5 martie 2019

 

Stadionul din Blejoi a găzduit sâmbătă partida dintre CS Blejoi şi AS Strejnicu, meci din Etapa a 16 a Ligii A, un duel inegal, atât din punct de vedere fotbalistic, cât şi din cel organizatoric.

Blejoiul a demonstrat că fotbalistic este cea mai bună echipă din Liga A a întâlnit echipa de pe ultimul loc, o echipă de amatori, demnă de meciuri în curtea şcolii. Organizatoric, gazdele de la Blejoi au demonstrat că se respectă asigurând invitaţilor protocol demn de Liga 1. Datorită lui Paul Mainea, sufletul echipei, la masa presei există întotdeauna apă, cafea, sucuri, arătând că oaspeţii sunt întotdeauna bine veniţi la Blejoi.

De altfel, cuplul Răzvan Vlad- Paul Mainea, împreună de cinci ani în fotbalul prahovean, au demonstrat că funcţionează ca o echipă sudată, având rezultate excelente încununate prin câştigarea Ligii A în 2018. Interesant este că în vară, după pierderea barajului de promovare în Liga a 3 a, nu mai puţin de opt titulari au părăsit Blejoiul, şi cu toate acestea cuplul Vlad-Mainea a reuşit reorganizarea echipei astfel încât echipa să fie tot pe locul 1.

Cât despre joc, oaspeţii nu prea au găsit poarta gazdelor, semn că s-au temut să nu primească prea multe goluri. Cei de la Strejnic, au ales să îşi plaseze jucătorii pe trei linii, în apărare (de parcă deja conduceau cu vreo 4 goluri diferenţă) şi doar au "bubuit" mingiile peste garduri.  Echipa gazdă a dominat jocul peste 80% din timp, având o dinamică a jocului demnă de Liga a 3 a.



L-am remarcat pe Irinel Dumitru, căpitanul echipei, creierul echipei, o minte limpede care a fructificat penalty-ul acordat de arbitrul Paul Manu. Să nu uităm de atacantul Cosmin Lambru la care Petrolul a renunţat mult prea uşor, deşi a fost unul dintre cei care au reuşit calificarea în Liga a 2 a, iar în prezent Lupii Galbeni stau foarte prost în ceea ce priveşte atacul...

Cât despre Strejnic, echipa a arătat ca una de....bogdaproste...Cu un echipament decolorat, ponosit, primit de milă de la Petrolul, la care s-au adăugat mânecile lungi ale tricourilor jucătorilor în diverse culori ale curcubeului (negre, portocaliu, gri...cum a avut fiecare prin garderoba proprie...)... Păcat că echipa unei primării limitrofe Ploieştiului, continuă să se comporte ca în fotbalul de amatori, ajungând de râsul lumii fotbalistice din România cu numărul 1 afişat pe tricoul unui mijlocaş.

În final, pariul Stiri Actuale este că lupta pentru câştigarea Ligii A în acest sezon se va da între CS Blejoi şi Petrolistul Boldeşti, echipa din Băneşti, aflată pe locul 2 acum pierzând 2 puncte extrem de importante pe teren propriu în meciul cu cei de la CS Măneşti- Coada Izvorului






Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro