Vineri, 26 aprilie 2024 - 5:27:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cu "U" Cluj a fost întâmplare/Asta este adevărata valoare! Petrolul, în zodia dezastrului! Demisionează, Cristi Vlad?


10 aprilie 2019

Eşec dureros pentru Petrolul Ploieşti. Jucătorii lui Mulţescu au suferit prima înfrângere a sezonului pe Ilie Oană şi au ratat şansa de a urca pe un loc de promovare.

Aducerea antrenorului SMURD, aşa cum este supranumit Gigi Mulţescu la Ploieşti, nu reuşeşte să salveze Petrolul de la dezastru. Un dezastru la care s-a ajuns atât din cauza transferurilor greşite ale preşedintelui Cristi Vlad, dar şi a lipsei acestuia de experienţă în fotbalul mare. Din păcate prostul management nu poate fi acoperit nici măcar de Mulţescu, care s-a văzut astăzi umilit în faţa suporterilor petrolişti.

Partida cu FC Argeş (o echipă care nu are presiunea promovării în spate şi care joacă doar pentru palmares) a arătat o echipă a Petrolului mediocră, incapabilă să îşi mulţumească suporterii veniţi în număr mare la stadion, în ciuda ploii.

Ca şi în alte partide ratate de Petrolul, omul meciului a fost tot un fost petrolist- Buhăescu, care a demonstrat că poate preda lecţii de fotbal lupilor galbeni. Interesant este că toţi aceşti foşti jucători ai Petrolului, în momentul în care se întorc pe Ilie Oană ca şi componenţi ai altor echipe, pur şi simplu încearcă să demonstreze spectatorilor că sunt fotbalişti de top şi că cei care au pierdut sunt Lupii Galbeni.

Din păcate, piteştenii au câştigat cu 2-1, iar Petrolul a ratat un moment important în lupta pentru promovare!

În altă ordine de idei, Gigi Mulţescu a confirmat ceea ce Stiri Actuale scria încă de săptămâna trecută: este în căutare de jucători pentru a întări lotul actual al Lupilor Galbeni. Mulţescu a anunţat în conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Argeş că are în probe mai mulţi jucători străini meniţi să întărească lotul Lupilor Galbeni.


Petrolul Ploieşti – FC Argeş Piteşti 1-2 (1-1)

Stadion: “Ilie Oană” Ploieşti. Spectatori: circa 6000.

Marcatori: Moldoveanu (11)/ Buhăescu (5), Barbu (56)

Petrolul Ploieşti: Lungu – Borţa, Cazan, Bucşa, Ţigănaşu – Chindriş (81 N. Popescu), Kozoronis (70 Rusu) -– Şaim, Marinescu (cpt) (90 Ştefănescu), Moldoveanu – Arnăutu. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

FC Argeş Piteşti: Grecu – Oancea, Vişa, Turda, Tofan – Panait, R. Costin – Şerban, Barbu (63 Florescu), Năstăsie (cpt.) (72 Buleică) – Buhăescu. Antrenor: Augustin Eduard

Cartonaşe galbene: Tudor Şaim (76), Marinescu (87)/ Panait (32), Oancea (45+1), Vişa (52), Turda (57), Florescu (82), Grecu (90+1), Buleică (90+4)

Au arbitrat: Adrian Comănescu (Rm. Vâlcea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Nicolae Chiţoiu (Timişoara)

Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Marian Lumânare (Bucureşti)


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro