Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:25:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Probleme la Petrolul Ploieşti! SMURD-ul Mulţescu, nemulţumit total de lotul de jucători!


28 martie 2019

Antrenorul Gigi Mulţescu este total nemulţumit de lotul de jucători găsit la Petrolul Ploieşti. Turcul Yuksel Yesilova, preparatorul fizic adus de Mulţescu, este nemulţumit şi el de forma jucătorilor.

Primele antrenamente sub îndrumarea echipei lui Gigi Mulţescu şi vizionarea mai multe partide ale Petrolului din ultima perioadă (în special meciurile de acasă cu Metaloglobus şi cel din deplasare cu ASU Timişoara), l-au făcut pe antrenorul SMURD să se declare nemulţumit de jucătorii echipei.

Pentru remedierea din mers a problemei, mai ales că perioada de transferuri este încheiată de multicel, au fost contactaţi doi impresari cunoscuţi cărora li s-a cerut să caute jucători străini pentru posturile cu probleme din lot: fundaş central, mijlocaş defensiv şi atancant.

Destul de dificil de găsit ceea ce solicită Mulţescu, mai ales că în acest moment pot fi aduşi doar jucător liberi de contract, înainte ca perioada de transferuri să fie încheiată.

Rămâne de văzut cum va reuşi să se prezinte Mulţescu cu lotul actual la meciul cu U Cluj şi dacă va reuşi să demonstreze că este într-adevăr salvarea pe care suporterii petrolişti o aşteaptă de atâta timp.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro