Luni, 25 octombrie 2021 - 10:38:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Primarul şi fotbalul! Rapid Sălciile-performanţă pe teren, refuz de finanţare de la Primărie


11 iunie 2019La Sălciile, în ultimii ani se face cu adevărat performanţă fotbalistică. Echipa condusă de Raduţă şi de Dan Ghioca câştigă an de an, campionatul Ligii C, dar nu poate promova în Liga B din raţiuni financiare.

Succesul familiei Ghioca pe linie sportivă este blocat de Primăria de la Sălciile pe linie financiară. Din păcate, regulamentele sunt clare şi spun că dacă ai câştigat un campionat, dar nu te înscri în liga superioară, anul următor nu mai ai drept de promovare. Iar, din păcate la Sălciile, problema este doar de ordin financiar.

Poate că soluţia ar fi ca Dan sau Răduţă Ghioca să intre în politică şi să candideze la primărie în 2020. Aşa va fi rezolvată şi problema fotbalului.

Dacă primarul de la Sălciile nu înţelege că performanţa fotbalistică înseamnă imagine, dar se întreţine cu fonduri, va fi uimit să constate că unul dintre cei doi Ghioca devine contracandidat cu şanse reale la câştigarea fotoliului de primar.

Să ai un om de fotbal ca Răduţă Ghioca şi să refuzi să asiguri resursele financiare pentru Liga B, asta înseamnă lipsă de implicare.

Din păcate, până la alegeri, echipa de fotbal Rapid Sălciile este nevoită să suporte consecinţele şi ar putea fi depunctată şi pentru neplata cartonaşelor galbene şi roşii, pierzând puncte preţioase din raţiuni financiare.

Este o situaţie unică în fotbalul din cadrul AJF Prahova, când o echipă nu poate merge într-o ligă superioară din raţiuni financiare.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1538 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 octombrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro