Duminică, 8 septembrie 2024 - 2:22:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Miliţianul Burghelea se pregăteşte să devină director cu...concurs al CSM Ploiesti!


23 iulie 2024



CSM Ploieşti a scos la concurs postul de director al instituţiei, fără ca aleşii locali să fie consultaţi sau să aprobe HCL-ul prin care este organizat acest concurs! 

După patru ani în care a transformat CSM-ul într-un fel de „cimitir” al consilierilor personali, Andrei Volosevici este în sfârsit mulţumit de prestaţia unuia dintre protejaţii săi şi îl premiează prin scoaterea la concurs a postului de director, cu contract pe perioadă nedeterminată! Sapte directori a plimbat, Volosevici la sefia CSM in patru ani de mandat, iar cel din urmă se dovedeste a fi cel mai pe placul său, deci merită postul plin.  

De altfel, Burghelea a demonstrat că este groparul sportului ploiestean, distrugând secţia de gimnastică ritmică, cea mai galonată secţie a CSM Ploiesti, stabilind salariile antrenorilor în funcţie de prietenii si .... de talentul la pupatul în fund al sefilor. Burghelea a devenit protectorul deplin al "îngelilor lui Volo" (Lia Ilie, Patrick Scoruş, Vivi Răchită) si distrugătorul oricui a îndrăznit să aibă o altă părere decât cei trei. 

CITESTE SI.  Tupeu marca CSM Ploieşti! Miliţianul şef merge mai departe. Posturi noi pentru metodişti: team manager şi scouter!

Astfel, condiţiile de concurs sunt cu dedicaţie pentru miliţianul pensionar, astfel încât liderul pensionarilor din PSD pe numele său Dănuţ Burghelea să nu rămână pe drumuri după plecarea lui Volosevici. 

În anunţul publicat de Primăria Ploiesti, se spune că este nevoie de o persoană cu studii superioare plus master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor,  doar cinci ani vechime ...în specialitatea studiilor si cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.  Niciun cuvânt despre sport, studii, carieră în domeniu, fost sportiv de performanţă....că ce rost are să pui în fruntea CSM un om cu habar în domeniul astă. Că dacă o ai pe Lia- team manager, de ce nu l-ai pune si pe marele Dănuţ director plin? 

CITESTE SI  Curaţenie de toamnă la CSM Ploieşti! În replică, primarul Volosevici schimbă conducerea clubului

Scoaterea la concurs a postului cu doar două luni înainte de preluarea mandatului de către Mihai Poliţeanu, primarul nou ales al Ploiestiului, este o dovadă de bătaie de joc la adresa celui care va conduce municipiul pentru următorii patru ani. Dar este o acţiune în stilul clasic al lui Andrei Volosevici si demonstrează că acesta nu dă nici doi bani pe părerea ploiestenilor sau pe cea a consilierilor locali. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro