Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:45:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Brădetul Ştefeşti exclusă din Superligă de Comisia de Disciplină a AJF Prahova! Ce alte sancţiuni au fost acordate!


17 aprilie 2019

Comisia de Disciplină a AJF Prahova a decis în urmă cu câteva minute să  excludă echipa Brădetul Ştefeşti din Superliga B, până la finalul campionatului!

Decizia vine în urma violenţelor care au urmat meciului din etapa  23  a Superligii B Prahova, cu Unirea Teleajen Ploieşti.

Conform lui Cătălin Popescu, preşedintele Comisiei de Disciplină, decizia dură a forului vine din dorinţa de a da un semnal că violenţele nu mai sunt tolerate în competiţiile fotbalistice din Prahova.

Brădetul Ştefeşti nu era la prima sancţiune a Comisiei de Disciplină, în tur primind o etapă de suspendare în urma vandalizării maşinii unui arbitru.

De asemenea, jucătorul celor de la Ştefeşti, Chiriţă Andrei,  care a provocat scandalul a fost suspendat 18 luni şi a primit o amendă de 1000 lei. Tot o amendă de 1000 lei a primit si clubul Brădetul Ştefeşti.

Şi Unirea Teleajen s-a ales cu un jucător, Postelnicu Ionuţ,  suspendat  pentru şase luni şi o amendă de 300 de lei (este vorba despre jucătorul care a folosit sprayul cu gaze pentru a se apăra)

La şedinţa Comisie de Disciplină au asistat şi câteva zeci de suporteri ai Petrolului Ploieşti, care au aplaudat decizia de excludere a celor de la Ştefeşti

Vă reamintim că duminică, după meciul dintre Brădetul Ştefeşti- Unirea Teleajen Ploieşti a izbucnit o bătaie generată de gazde, deşi partida se terminase cu scorul de 3-1.

Este cea de a doua echipă exclusă din Superliga B Prahova în acest sezon. Unirea Cocorăştii Colţ a fost exclusă din campionat după etapa a 17 a în şedinţa din 29.11.2018, în urma violenţelor repetate

Stiri Actuale a decis să iniţieze campania STOP VIOLENŢA!, campanie la care sperăm să ni se alăture cât mai multe echipe din fotbalul prahovean. Promitem să mediatizăm toate echipele care se vor alătura acestei campanii. De asemenea, cerem Comisiei de Disciplină de la AJF Prahova să sancţioneze drastic aceste incidente!




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro