Marţi, 19 martie 2024 - 6:29:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Dubla măsură a primarului Volosevici. Naşul Cătălin Albu foloseşte maşina Poliţiei Locale în interes personal


27 iulie 2022

În urmă cu 12 ani (în anul 2010) primarul Andrei Volosevici îl demitea pe actualul subprefect Emil Drăgănescu, pe atunci adjunctul Poliţiei Locale  Ploieşti pentru că folosea maşina de serviciu în interes personal. Cei care stau bine cu memoria îşi aduc aminte acel scandal, când Andrei Volosevici declara public că este revoltat de modul în care conducerea Poliţiei Locale de atunci îşi bătea joc de banul public...

După 12 ani, la revenirea în fruntea Primăriei Ploieşti, ideile primarului Andrei Volosevici s-au schimbat. Altfel nu înţelegem cum Cătălin Albu, directorul interimar al Poliţiei Locale Ploieşti, poate folosi maşina instituţiei în interes personal. Celor care doresc să verifice le spunem doar că este vorba despre un autoturism Dacia Logan, neinscripţionată, cu numărul de înmatriculare PH20WPW, autoturism parcat seară de seară la locuinţa familiei Albu dintr-o localitate din apropierea Ploieştiului.

Probabil că naşul primarului Volosevici doreşte să îşi protejeze autoturismul personal, un VW Passat CC, şi e mai simplu să folosească una dintre maşinile Poliţiei Locale. Că doar nu o alerga personal, noaptea, după infractori .
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro