Marţi, 19 martie 2024 - 5:16:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieştiul la răscruce de drumuri


1 februarie 2016

Viciile ne cern zilele rând pe rând într-un ritm alert, iar sentimentul neruşinat al invidiei faţă de succesele apropiaţilor ne transformă în prădători sălbatici cu gânduri hidoase, care ne distrug luciditatea.

Am parcurs o lună a cumpenelor şi a veştilor triste în care am realizat faptul că aşa efemeri cum suntem, uităm să trăim, iar când timpul se opreşte în loc este în zadar pentru noi ca frunzele să mai cadă şi ziele să mai treacă, pentru că peste noi se aşterne uitarea. Chiar nimeni nu realizează că doar faptele şi realizările noastre vor dăinui, grăind vorbe nerostite nu cu glasul ci cu inima şi admiraţia celorlalţi?

Dezgustat privesc cum Ploieştiul ploieştenilor, municipiu reşedinţă al unuia dintre cele mai puternice judeţe din ţară, aflat în plin proces de modernizare din fonduri europene nerambursabile este pur şi simplu desfiinţat public ca oraş civilizat. Este catalogat cu epitete nedemne firii umane, transformat într-o groapă a hoţilor, într-un cimitir al speranţelor nerealizate şi al tuturor dejecţiilor închipuite de manipulatorii minciunii de la Antena 3.

O distinsă doamnă co-preşedinte de partid îl alinta la acelaşi post de televiziune pe unul dintre cei anunţaţi, ca fiind oficial candidat la primăria Ploieşti. Sunt sigur că doamna respectivă nu ştie năzdrăvăniile din primul mandat ale frumosului său candidat.

Unii spun că Ploieştiul este România lor, dar noi vrem ca oraşul nostru să fie al ploieştenilor. Nu ne dorim ca Antenele să ne aleagă primarul şi nici candidaţi care să denigreze Ploieştiul la televizor prin jurnalişti dirijaţi de la sediul de partid din Modrogan.

Aici, acasă, la Ploieşti, suntem într-o criză acută de încredere. Avem nevoie de oameni care să reformeze administraţia publică locală. Aceştia trebuie să fie sinceri, cinstiţi şi consecvenţi.

Nu sunt părtinitor cu nimeni, dar faptele câtorva consilieri municipali PSD-işti scriu istoria modernizării Ploieştiului în doar câteva luni.

Aş dori să dezavuez iubirea şi grija faţă de români, sentimente atât de mari apărute azi-noapte, exprimate lacrimogen de cetăţeni neserioşi, autoproclamaţi politicieni onorabili ai unui partid format prin contopirea unei poveşti istorice a Brătienilor cu cea mai nocivă maşinărie politică.

Ghinionul monumental a fost că timp de nouă luni, anul trecut, incompetenţa unui om a paralizat desfăşurarea proiectelor din oraşul nostru. Acest specimen, tentativă de politician, precum şi cel care a îndatorat ploieştenii pentru lucrări cu iz electoral supraevaluate să ne fie învăţătură de minte ca modele de comparaţie şi să spunem: "Aşa nu!"


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro