Marţi, 19 martie 2024 - 8:03:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şedinţă de urgenţă la AJF Prahova?


16 aprilie 2020

Starea de urgenţă şi pandemia de coronavirus nu îi sperie pe mai marii AJF Prahova.

In ciuda restricţiilor de circulaţie şi a faptului că toate competiţiile şi activităţile sportive sunt interzise prin ordonanţă militară, la sediul AJF Prahova se lucrează cu îndârjire....sau probabil se ia masa de prânz...deşi şi restaurantele sunt închise....Ba mai mult, sunt interzise adunările cu mai mult de trei persoane...

În fine...

Astăzi, pe la orele prânzului, Silviu Crângaşu, consilierul primarului Adrian Dobre pe probleme de salubritate, era la sediul AJF Prahova, probabil fiind în pauza de pranz. Avea şi mai mulţi invitaţi, probabil fiind o activitate profesională justificată prin declaratiile pe propria răspundere privind deplasările.

Printre invitaţii prezidentului se numărau şi avocatul Cătălin Popescu, preşedintele Comisiei de Disciplină a AJF Prahova, şi Marian Dima, vicepreşedintele Comisiei de Apel a instituţiei care patronează fotbalul prahovean.

Probabil că discuţiile erau legate de situaţia juridică a celor două comisii, după ce AJF Prahova a ieşit şifonată din confruntarea cu Prahova Ploieşti, echipă condusă de omul de fotbal Adrian Teodorescu.

Într-o lumea normală, cele două comisii ar fi fost demise sau membrii lor şi-ar fi dat demisia în urma unei astfel de erori, bineînţeles dacă speţa celor de la Prahova Ploieşti ar fi fost judecată obiectiv, fără influenţe sau alte presiuni.

Oricum, dosarul pierdut de patronii AJF Prahova a demonstrat, încă o dată, că a venit momentul pentru o curăţenie de...primăvară în fotbalul din judeţ. Şi poate că această perioadă de criză profundă, va restarta şi sportul din Prahova şi se va ajunge la situaţia în care influenţele politice să nu mai se interfereze în niciun fel cu viaţa sportivă a acestui judeţ.

Cam greu să separi fotbalul de politică, cu personaje care bat la uşa tuturor formaţiunilor politice, lingând clanţa în încercarea de a-şi asigura binele personal şi "foncţiile" fără de care nu se poate supravieţui...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro