Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:47:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tun imobiliar în zona Mihai Bravu- fostul Liceu Mrazek. Băieţii deştepţi pregătesc o afacere de succes


16 martie 2022

Toată lumea s-a mirat că fostul Liceu Mrazek aflat în administrarea CSM Ploieşti nu a fost transformat în centrul pentru primirea refugiaţilor ucrainieni. Autorităţile locale au motivat că acolo nu pot fi găzduiţi oameni, deşi, cei cu memorie bună îşi amintesc că la debutul pandemiei la Mrazek au fost făcute mai multe investiţii, spaţiile au fost igienizate, fiind amenajat un centru de carantină covid. Acum, clădirea este ...insalubră (aşa susţin reprezentanţii CSM). Se pune întrebarea de ce această clădire nu este folosită de cei care o administrează? Cum de este lăsată de izbelişte, când ar putea fi utilizată pentru diverse activităţi. 

Gurile rele susţin că în zonă se pregăteşte un proiect imobiliar major, iar că fostul liceu va fi vândut către anumiţi dezvoltatori, foarte apropiaţi de lumea interlopă ploieşteană. De altfel, o parte din liceu a fost intabulat în urmă cu mai mulţi ani. Se discută despre un viitor proiect de hotărâre de consiliu local prin care să se decidă vânzarea fostului liceu, dar şi...ATENŢIE!!! a bazei sportive Lukoil! Motivarea va fi legată de faptul că întreţinerea clădirii a ajuns la costuri greu de suportat de către CSM Ploieşti.

Sursele noastre mai spun că afacerea este iniţiată de bunul prieten al primarului Volosevici, un personaj angajat la CSM, pe un post de care nu e nimeni sigur. Iar dezvoltatorul imobiliar este un amic bun al consilierului personal al directorului CSM, antrenor de fotbal, manager sportiv sau ce alt job o mai fi găsit la clubul sportiv finanţat din banii municipalităţii.

Succes la vânzare, băieţi! Poate se sesizează vreo autoritate a statului şi începe să solicite hărtii...


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro