Sâmbătă, 27 iulie 2024 - 3:28:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahovenii invitaţi la ediţia a XVII-a Târgului Mierii Campina


12 februarie 2024

 
În perioada 16-18 februarie a.c., pasionaţii de produse apicole şi apicultorii din întreaga ţară se vor reuni la Casa Tineretului din oraşul Campina pentru cea de-a XVII-a ediţie a Târgului Mierii Campina, un eveniment devenit tradiţie şi aşteptat cu mare interes în fiecare an.

Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 16 februarie, la ora 10:00, oferind vizitatorilor oportunitatea de a explora o gamă diversă de produse apicole şi articole conexe expuse de către apicultori şi firme specializate.

Printre exponatele de neratat se numără mierea şi derivatele sale, siropurile naturale, cosmeticele pe bază de miere, lumanările parfumate şi multe altele, toate realizate cu ingrediente de cea mai înaltă calitate provenite direct din stupina locală.

Pe lângă posibilitatea de a achiziţiona produse deosebite, târgul oferă şi oportunitatea apicultorilor de a descoperi şi a investi în echipamente apicole moderne, componente pentru stupi, produse pentru sănătatea albinelor şi alte accesorii esenţiale în practica apicolă.

Târgul Mierii Campina nu este doar un eveniment comercial, ci şi un loc de întâlnire şi schimb de experienţe pentru apicultorii din toată ţara. Participanţii vor avea ocazia să se consulte, să împărtăşească sfaturi şi să descopere cele mai noi tehnici şi inovaţii în domeniul apicol.

Pentru cei interesaţi să participe la acest eveniment deosebit, mai multe informaţii despre program şi despre participanţi pot fi găsite pe site-ul oficial al Asociaţiei Apicole Valea Prahovei.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro