Marţi, 19 martie 2024 - 7:56:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Angajaţi fantomă la CSM Ploieşti!


4 mai 2020

CSM Ploieşti demonstrează pe zi ce trece că este un sac fără fund pentru banii ploieştenilor. Mai multe surse din instituţie ne-au dezvăluit faptul că pe listele personajelor plătite de club ar figura mai mulţi "angajaţi" care nu prea trec pe la serviciu.

Respectivii "salariaţi" nu sunt niciodată la serviciu, nu îi vede nimeni, iar dacă cineva întreabă de...sănătatea lor, răspunsul este..."acum a plecat" sau "e pe teren"...

Şi pentru că tot suntem acuzaţi de toate relele din lume, vă dezvăluim faptul că în instituţia care ar putea deveni o emblemă a Ploieştiului (pe modelul Teatrului Toma Caragiu sau a Filarmonicii Paul Constantinescu) au apărut adevărate clanuri care fac "legea", care ameninţă sau că bârfa a ajuns la rang de ...doctorat!

Din păcate totul se întâmplă pe banii ploieştenilor, CSM Ploieşti irosind anual un buget de peste TREI MILIOANE DE EURO! Buget care îi face invidioşi pe patronii unor cluburi din sportul de performanţă.

În scurt timp, documentarea articolului despre clanurile şi neregulile de la CSM Ploieşti va fi gata şi promitem să revenim cu un serial amplu despre neregulile de la clubul sportiv al municipalităţii, dezvăluiri care ar trebui să ducă la reorganizarea din temelii a activităţii instituţiei.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro