Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:00:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine este avocatul care a preluat plângerea echipei Prahova Ploieşti de la FRF


28 noiembrie 2019

Bogdan Filcea, este la ora actuală, cel mai căutat jurist pe probleme sportive din România.

Filcea a acceptat să reprezinte Prahova Ploiesti în conflictul cu Ajf Prahova  de la FRF. După o cariera de 10 ani in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, a fost juristul cluburilor Astra , Petrolul si Otopeni. 

In 2013 Bogdan Filcea a câştigat cel mai răsunător dosar de la FRF, litigiul dintre FC Oţelul Larissa si Corona Brasov.

Are o bogată experienţă în ceea ce priveşte litigiile sportive si suntem convinşi că va reuşi să demonstreze cine are dreptate în acest conflict.

Deşi multa lume nu credea că va accepta sa aleagă una dintre părţi,  AJF Prahova, respectiv Prahova  Ploieşti, în cele din urmă a dat dovadă de profesionalism si a preluat dosarul echipei de fotbal.

Reamintim că clubul patronat si condus de omul de fotbal Adrian Teodorescu contestă Comisiei de Disciplină şi pe cea Apel, iar dacă solicitarea va fi acceptată de FRF se va ajunge la alegeri anticipate pentru desemnarea conducerii legitime a AJF Prahova.

Conflictul dintre Prahova Ploieşti şi AJF Prahova a pornit de la numeroasele scandaluri, bătăi şi incidente nesportive de la finalurile meciurilor disputate de echipa lui Teodorescu. 

Demersul lui Teodorescu este susţinut de mai multe cluburi nemulţumite de deciziile nesportive ale celor de la AJF Prahova.

Vom urmări soarta plângerii de la FRF care ar putea schimba din temelii organizarea fotbalului din Prahova.

Vă reamintim că Prahova Ploieşti s-a adresat Comisiei de Recurs de la FRF în urma neregulilor de la echipa Podgoria Vadu Săpat. La meciul dintre cele două echipe, unul dintre jucătorii de la Vadul Săpat nu avea transferul făcut de la echipa din Călugăreni. Comisiile AJF Prahova au motivat că transferul nu fusese operat în carnetul de joc, dar era înregistrat la AJF.

Sursele noastre susţin că există mai multe dovezi care demonstrează că transferul nu era operat nici la AJF Prahova şi că a fost făcut în ziua în care Comisia de Disciplină a analizat contestaţia, fiind antedatat!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro