Marţi, 19 martie 2024 - 4:54:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Copacabana de pe stadionul Ilie Oană! 30.000 de euro aruncaţi pe Apa Sâmbetei!


23 februarie 2021

 


Gazonul de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti arată din ce în ce mai rău, iar foarte curând arena simbol a fotbalului prahovean s-ar putea transforma în...plaja Copacabana...

Din păcate, stadionul nu a beneficiat de o echipă profesionistă specializată în îngrijirea suprafeţei de joc, iar lipsa de interes a dus la ceea ce vedem la televizor: un gazon ars, rar, tuns neuniform şi distrus complet în unele zone.

Nu putem înţelege însă cum este posibil ca după vreo 30.000 de euro,investiţi în mentenanţă în anul 2020, stadionul să fie distrus complet...

În plină pandemie, cu niciun meci jucat luni de zile pe Ilie Oană, era alocată suma de 10.000 de euro pentru mentenanţa suprafeţei de joc. Reluarea competiţiilor s-a făcut pe un stadion cu iarba arsă de soare şi plină de nisip.

Au mai fost alocaţi, încă, 17.000 de euro, şi schimbată firma care asigura mentenanţa. Schimbam firma fratelui lui Marian Oprişan cu o firmă din judeţul Prahova.

Supriză însă...cei 17.000 de euro au fost aruncaţi şi ei tot pe Apa Sâmbetei, pentru că gazonul arată din ce în ce mai rău, iar specialiştii în domeniu susţin că de fapt este rezultatul lucrărilor prost făcute, nefăcute la timp şi al faptului că în perioada de caniculă iarba nu a fost udată conform graficelor.

Din păcate, cei care suferă sunt tot ploieştenii, jenaţi de ceea ce văd la televizor atunci când sunt transmise meciurile Petrolului Ploieşti.

Şi totuşi, cine răspunde pentru banii irosiţi? Nu de alta, dar stadionul Ilie Oană are în acest timp nu mai puţin de...TREI şefi şi doar vreo 5 angajaţi pentru asigurarea mentenanţei...

PS. Vă vom prezenta zilele următoare sumele cheltuite OFICIAL în ultimii patru ani pentru mentenanţa gazonului de pe stadionul Ilie Oană. Şi pentru că unicul manager se lauda în urmă cu câteva zile într-o emisiune TV că a făcut super lucrări la gazon şi că a "schimbat brazdele din zona porţilor" lăsăm o singură fotografie din timpul meciului dintre Petrolul şi Metaloglobus.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro