Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:37:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Politica juniorilor! Raul Bucur: "Vivi Răchită este idolul meu"


9 august 2019



Cea mai bună grupă de juniori din ultimii 10 ani a Petrolului este de departe cea de 2002 (U17). Mario Bratu, Raul Bucur, Robert Enache sunt viitori mari fotbalişti pe care clubul se va baza foarte curând.

Există o politică ciudată la club în legătură cu juniorii, perpetuată de ani de zile de cei care păstoresc echipa după renaşterea din urmă cu trei ani.

Spre exemplu, la plecarea în cantonamentul de la Poiana Braşov au plecat la început Mario Bratu şi Robert Enache, pentru a fi antrenaţi şi observaţi de Flavius Stoican. La câteva ore, în cantonament au ajuns şi Raul Bucur, Alex Constantinescu şi Rareş Simionescu aduşi de preşedintele Marius Stan.

În Turcia au plecat doar Mario Bratu şi Robert Enache. Raul Bucur a avut parte de un tratament ciudat, am putea spune. A prins...doar ..geanta cu echipament, procura notarială a părinţilor pentru a putea părăsi ţara, fiind temporar pe lista celor 22. Cu câteva ore înainte de decolarea avionului pentru Ankara a fost debarcat fără nicio explicaţie plauzibilă a celor care au decis lotul.

După un asemenea episod ingrat, nu putem să nu ne întrebăm ce se întâmplă în sufletul unui adolescent talentat şi cum poţi să treci peste un asemenea tratament. Iar cei care au văzut suferinţa copilului au fost părinţii care au încercat să nu îl lase să clacheze.

Lipsa de diplomaţie a staffului Petrolului a fost însă un punct de cotitură în cariera tânărului jucător, care a ales un antrenor simbol pentru Petrolul Ploieşti: Vivi Răchită şi a acceptat propunerea de juca la Snagov.

Debutul lui Bucur din prima etapă a Ligii 2  a demonstrat că este un viitor fotbalist valoros şi că Vivi Răchită nu a greşit transferând juniorul şi oferindu-i o şansă.

Adversităţile din lumea fotbalului, dar şi din lumea politică, din Ploieşti puteau distruge cariera unui copil de numai 16 ani.

Poate că dacă şi copiii celor care au comis acestă..."eroare tehnică" (după cum s-au scuzat ulterior) ar avea parte de un asemenea tratament ar înţelege cât rău au făcut puştiului care se visa doar în tricoul galben-albastru....

"Am vrut să joc cu Vivi Răchită pentru că este idolul meu ca antrenor.  Am preferat să merg la Snagov sau oriunde va antrena Vivi! Multumesc tuturor antrenorilor care m-au crescut la Petrolul Ploieşti, Marius Manolache si Gheorghe Liliac! Nu sunt supărat pe nimeni, a fost doar dorinţa mea să joc la echipa antrenată de Vivi Răchită . Iar în rest, am uitat ce a fost. Sper să nu-l dezamăgesc pe nea Vivi, asta este singura mea dorinţă! Le urez baftă celor de la Petrolul şi să promoveze!", ne-a declarat Raul Bucur.

În etapa a 7a, Petrolul va juca cu Snagovul lui Vivi Răchită, iar atunci se va dovedi cine a avut dreptate în acest caz.

Oricum, gurile rele spun că după alegerile din 2020, Vivi Răchită se întoarce la Ploieşti!!!

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro