Marţi, 19 martie 2024 - 4:52:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


VIDEO Prahova Ploieşti- Viitorul Fulga 7-3! O victorie cu miros de speranţă!


7 aprilie 2019

 



Dacă e sâmbătă e zi de meci la Ciorani, atunci când Prahova Ploieşti joacă "acasă".(Vă reamintim că prin bunăvoinţa primarului Marin Voicu, Prahova Ploieşti joacă meciurile de acasă pe stadionul Voinţa din Ciorani) Iar în acest weekend aşa a fost. Cei peste 200 de spectatori veniţi să vadă partida cu Viitorul Fulga din etapa a 15 a Ligii C, Seria Mizil, au avut parte de un meci spectaculos, cu goluri multe şi frumoase. Un...7+ cum ar spune cei îndrăgostiţi de pariurile sportive...

Elevii lui Adrian Teodorescu şi Daniel Nedelcu veneau după două meciuri dezastru, pierdute în faţa celor de la Vulturul Zănoaga şi Victoria Fântânele, după ce Dorin Stoica, portarul Prahova Ploieşti s-a accidentat grav chiar în primul meci de la reluarea campionatului.

Sâmbătă au reuşit să demonstreze că înţeleg importanţa brandului sub care joacă şi şi-au încântat spectatorii (printre care şi Marin Voicu, primarul comunei Ciorani) cu o ploaie de goluri, spre disperarea oaspeţilor de la Fulga. E drept că Daniel Nedelcu a ales să facă un prim 11 cu majoritatea jucătorilor din Ciorani, tocmai pentru a atrage aplauzele spectatorilor şi s-a dovedit că decizia sa a fost inspirată. De menţionat absenţele din echipă ale portarului Dorin Stoica şi a căpitatului Emanuel Matei.

A fost un meci cu goluri multe, iar scorul de 7-3 le dă speranţe celor de la Prahova Ploieşti. Căpitanul Răzvan Brotac a prins o zi în formă reuşind două goluri superbe, iar dintre cele 7 goluri ale prahovenilor nu putem să nu-l amintim pe cel al lui Cristi Nedelcu din minutul 74, care dintr-o lovitură liberă a prins direct vinclul porţii, lăsându-l fără replică pe portarul celor de la Fulga.

Etapa viitoare, Prahova Ploieşti va juca în deplasare la Unirea Lacul Turcului. Partida se va disputa duminică, 14 aprilie de la ora 13.30






 






 



 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro