Luni, 26 februarie 2024 - 11:01:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Plimbări pe bani publici la CSM Ploieşti! Voiajul directorilor în Ungaria şi Germania!


19 ianuarie 2021


Existenţa secţiei de patinaj viteza la CSM Ploieşti a stârnit şi stârneşte multe controverse. Performanţele sportivilor, notabile şi muncite, au fost umbrite de faptul că Ploieştiul nu are un patinoar pentru desfăşurarea antrenamentelor, acestea desfăşurându-se la Bucureşti sau la Braşov sau existând cantonamente în Germania sau Austria.

Din păcate situaţia ingrată a sportivilor s-a transformat într-o afacere pentru şefii CSM Ploieşti.

Vă prezentăm dovada deplasărilor directorilor CSM la unul dintre campionatele naţionale de patinaj viteză desfăşurate în Germania.....Interesant este că referatul care aprobă deplasarea directorilor în Germania este aprobat chiar de către directorul general de atunci....

Nu comentăm nici cazarea la un hotel din centrul Budapestei şi nici plimbarea în luna decembrie la Inzell. Ne întrebăm dacă aceiaşi directori au mers şi la campionatele de box, de gimnastică ritmică sau volei...Sau dacă sunt în România nu au nevoie de...supravegherea şefilor supremi?


Şi ca şi cum nu sunt suficiente controverse, acelaşi director care a semnat aprobarea sesiunii de shopping în Europa, a semnat şi contractul de închiriere a unei încăperi din Sala Sporturilor Olimpia către...firma administrată de soţia sa....(documentul îl vom publica într-un articol viitor!)

Curat conflict de interese, mon cher!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 februarie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro