Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:03:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul ajunge în Liga 1, fără politicieni şi fără prea mulţi bani


10 mai 2022



Oficial Petrolul Ploieşti a promovat în Liga 1 cu o etapă înainte de finalul playoff-ului Ligii a 2-a.

Este munca depusă în comun de Nae Constantin şi staff-ul său, un antrenor care a reuşit să formeze o familie, este munca depusă de Costel Lazăr şi de Claudiu Tudor  care a "rupt" o sumă importantă din proprii bani pentru a sprijini clubul.

Este munca şi sacrificiile făcute de fanii care şi-au văzut visul realizat, aceiaşi fani care în urmă cu 6 ani au dat viaţă acestui proiect (alături de fostele glorii ale clubului) şi poate cea mai mare parte că suntem iar acolo unde ne este locul,  se datorează lor, fanilor.

Lupta a fost lungă şi grea, dar cu atât este mai mare bucuria.

A fost lupta cu pseudo suporterii care la fiecare pas greşit criticau şi înjurau, că doar datul din gură în online este gratis, iar prostia unora congenitală. A fost lupta cu politicul de mai multe culori. Dacă la început culoarea care încerca să pună piedici era roşie, (care am descoperit este MULT MAI PUŢIN PERICULOASĂ) a venit războiul cu culoarea galbenă care deşi girată pentru obţinerea puterii locale chiar de către suporterii petrolişti, s-a dovedit a fi cel mai mare duşman al Petrolului.  Pentru simplul motiv că la cârma clubului nu a fost agreeat un anumit personaj care are strânse legături cu politicul galben, conducătorii urbei au făcut tot posibilul să îngreuneze bunul mers al clubului.

Fără sprijinul unor anumiţi suporteri, părăsiţi de alţi suporteri care la început erau acolo, Petrolul a reuşit.

Costel Lazăr, Claudiu Tudor, Nae Constantin & comp, alături de fostele glorii care nu au dat un pas în spate pentru a se lasă "vrăjiţi" de "avioanele" politicului, au făcut un oraş fericit.

Urmează greul, urmează Liga 1 şi fără Messia de la Păuleşti, fără SA-ul pe Hale şi Pieţe, fără politic, vom fi sper măcar în primele 10.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro