Marţi, 19 martie 2024 - 11:13:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vivi Răchită, angajat ilegal la CSM Ploieşti! Postul de consilier al directorului NU EXISTĂ în organigramă!


27 decembrie 2020

În luna iulie, CSM Ploieşti anunţa, cu surle şi trâmbiţe, că fostul fotbalist Valeriu Răchită este consilierul pe probleme de sport al directorului general al clubului (Ştefan Grozea în acel moment).

Scepticii vor spune că Ştefan Grozea (detaşat pe funcţia de director general de primarul de atunci Adrian Dobre) nu avea nicio legătură cu ceea ce se întâmpla la CSM Ploieşti şi avea nevoie de cineva care să îl ajute să conducă CSM. Gurile rele susţin că nu era nevoie de un astfel de consilier, pentru că CSM are doi directori adjuncţi, obişnuiţi cu problemele clubului.

Despre Ştefan Grozea şi erorile făcute în conducerea CSM Ploieşti vom reveni într-un alt articol. Acum revenim la Valeriu Răchită şi funcţia de ....consilier al directorului general al CSM Ploieşti.

Problema este că...jobul respectiv NU EXISTĂ în organigrama CSM. Nici în cadrul personalului TESA , dar nici în zona contractelor de activitate sportivă (antrenori).

Este drept că a mai existat o persoană care a ocupat o astfel de funcţie (consilier al directorului general). În 2017, Lucian Rădulescu (actualul director adjunct al CSM Ploieşti) a ocupat acest job, la propunerea directorului de atunci al clubului, Silviu Crângaşu, DAR...CU APROBAREA COMITETULUI DE COORDONARE (comitet desfiinţat săptămâna trecută de către consilierii PNL într-o şedinţă de Consiliu Local, că doar nu este nevoie de supravegherea modului în care sunt "sifonaţi" banii CSM Ploieşti). La acel moment, Crângaşu era singurul director al CSM Ploieşti (postul de director adjunct era vacant) şi era nevoie ca cineva să îl ajute în rezolvarea diverselor probleme apărute în club.

Imediat după angajarea lui Răchită la CSM Ploieşti, acesta a început să se poarte ca vătaf pe moşia proprie, anunţând pe toată lumea că....el este "omul viitorului primar Andrei Volosevici" (Un pic de trafic de influenţă am putea spune, dacă ne gândim că la momentul angajării lui Răchită la CSM Ploieşti, mai era ceva timp până la alegerile locale, dar toată lumea s-a obişnuit cu gura mare a lui Răchită şi cu vorbitul lui în numele diferitelor personaje politice....)

Problema cea mai mare în ceea ce priveşte jobul de la CSM Ploieşti o reprezintă continuarea activităţii fostului fotbalist în momentul în care Ştefan Grozea a demisionat şi a renunţat la funcţia de director general al clubului, la data de 30 septembrie 2020. Răchită a rămas în club, deşi LEGAL contractul lui expira în momentul încetării contractului lui Grozea. Ba mai mult, a reprezentat CSM Ploieşti la Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal (2 octombrie), deşi directorul pe care îl consilia nu mai era angajatul clubului.

Mai mult, Vivi Răchită nu face un secret din faptul că este...consilierul directorului CSM Ploieşti, deşi clubul începând cu data de 1 octombrie nu are director general.  La o emisiune de la un post local de televiziune, Răchită s-a lăudat cu jobul său şi a prezentat problemele CSM Ploieşti ca şi când ar fi fost directorul clubului. (Oare de ce nu îl detaşează primarul Andrei Volosevici direct pe funcţia de director general al CSM Ploieşti pentru a se termina situaţia ilegală? )

Suntem curioşi ce va spune viitorul control al Curţii de Conturi în legătură cu contractul de activitate sportivă încheiat pentru un post care nu există şi nu a existat niciodată în organigrama CSM Ploieşti şi mai ales, aşteptăm un punct de vedere al primarului Andrei Volosevici în legătură cu situaţia lui Răchită şi suntem curioşi cum justifică faptul că fostul stelist se autointitula "omul viitorului primar Volosevici" cu mult înaintea alegerilor locale.

PS. Celor care vor contesta acest articol le transmitem că deţinem atât înregistrări cu Valeriu Răchită intitulându-se "omul viitorului primar", cât şi copia contractului de...consilier director al acestuia....


PS2. În perioada următoare vă vom povesti cum a cheltuit CSM Ploieşti aproximativ 30.000 de euro pentru mentenanţa gazonului stadionului Ilie Oană în plină pandemie, în situaţia în care în prezent, nu prea se văd lucrările respective de mentenanţă....



QED


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro