Luni, 29 aprilie 2024 - 6:18:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Continuă prigoana asupra angajaţilor CSM Ploieşti! Două persoane mutate pe alte posturi în cadrul clubului!


14 noiembrie 2023

Consilierul local Dragos Măchiţescu atrăgea atenţia zilele trecute asupra presiunilor la care sunt supuşi angajaţii CSM Ploiesti care au semnat notificările de reziliere a contractelor de activitate sportivă pentru cinci persoane. 

Instalarea noului director, Daniel Burghelea, şef al pensionarilor din PSD Prahova, a adus situaţii incredibile în club. Angajaţii incomozi sunt mutaţi de colo- colo, ca si când ar fi simpli pioni pe o tablă de şah. După "transferul" lui Constantin Ilie la Parcul Municipal Vest, a venit mutarea lui Cristian Ioniţă (culmea coleg de partid cu noul director). Ioniţă, unul dintre oamenii care ştie aproape totul despre achiziţiile din CSM Ploieşti, a fost trimis la ..."locul cu verdeaţă" numit Hipodrom. Ce l-a... recomandat? Nu vocea şi talentul, cum se spunea într-un film celebru, ci faptul că nu s-a sfiit niciodată să spună ceea ce gândeşte şi spune pe şleau orice este în neregulă.

În tăvălugul mutărilor a picat şi Maria Simion, secretara clubului, care a fost transferată la...compartimentul PSI/ SSM, pe un post pe care ar avea nevoie de specializare....Dar cum nu contează ce scrie la lege, directorul Burghelea a semnat transferul. 

Oricum pe 22 noiembrie, expiră preavizele celor cinci fantastici. Şi suntem curioşi dacă vor câştiga consilierii din Comisia de Monitorizare sau oamenii primarului Andrei Volosevici. 

Noi pariem pe consilierii locali....voi? 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro