Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 11:58:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Minciunile continuă la CSM Ploieşti! Cum s-a pierdut un gol pe drumul dintre rezultatul oficial şi comunicatul clubului!


18 aprilie 2021

Weekendul acesta  a însemnat un pas spre revenirea la normalitate din punct de vedere fotbalistic. Şi asta, în ciuda numărului mare de infectări cu coronavirus care îi sperie din ce în ce mai tare.

Dar nu despre infecţiile cu COVID-19 dorim să vă vorbim în articolul nostru, ci despre minciuna perpetuă de la Clubul Sportiv Municipal Ploieşti. 

Echipele U19 şi U17 au debutat cu stângul în campionatul republican, reuşind două înfrângeri categorice în faţa celor de la Petrosport, antrenaţi de Iulian Cojocaru, referent zonal al FRF. 

Orgoliul veşnicului manager Valeriu Răchită (care trage sforile pentru a fi numit director general la Petrolul Ploieşti, cel mai probabil începând cu săptămâna viitoare) şi antrenamentele  lui Pompiliu Stoica au dus la un scor zdrobitor înregistrat de juniorii U 19 în faţa unor copiii cu aproximativ trei ani mai mici ca vârstă. Iulian Cojocaru a fost nevoit să se prezinte la meci cu copii născuţi în anul 2006, în timp ce CSM Ploieşti avea în teren o echipă care termina în această vară junioratul. Fără supravegherea lui Vivi Răchită (care în ciuda licenţei Pro pe care se laudă că o are,  a stat doar 10 minute la meciul copiilor, plecând rapid să vadă partida celor de la Petrolul) şi ameţiţi de indicaţiile contradictorii ale lui Pompiliu Stoica, puştii de la CSM s-au trezit bătuţi cu un scor usturător de 1-5 de către copiii lui Iulică Cojocaru, coordonaţi de pe banca tehnică de Dani Chiriţă. 

Îngrijorător este faptul că deşi pe teren Petrosport a înscris cinci goluri, pe site-ul FRF apare tot scorul de 1-5, din comunicatul CSM Ploieşti, aflăm că scorul din teren a fost de ...1-4....Probabil că un gol s-a pierdut pe drumul de la baza sportivă Chimia Brazi şi sediul clubului.... 

La fel de ciudat este descris şi meciul celor de la U17. Din comunicat aflăm că...au fost aproape de un rezultat bun, dar au pierdut cu 0-2, tot în faţa celor de la Petrosport....Niciun cuvânt despre faptul că în primul meci oficial după o pauză de mai bine de un an, un junior de la CSM Ploieşti, grupa U 17, primeşte cartonaş roşu! 

Grele rezultate pentru orgoliul lui Vivi Răchită, care contestă de foarte mult timp calităţile de antrenor ale lui Iulian Cojocaru (dar şi funcţia acestuia de referent zonal al FRF). După o pauză de vreo trei ani , la primul meci în care eşti oficial al unui club, să iei bataie cu un scor umilitor, spune multe despre capacităţile de conducător ale viitorului director de la Petrolul... 

PS. Aşteptăm în continuare răspunsurile celor de la CSM Ploieşti la solicitările Stiri Actuale.ro conform Legii 544/2001 şi solicităm pe acestă cale explicaţii pentru faptul că deşi Primăria Ploieşti a cumpărat baza sportivă de la Lukoil, copiii de la CSM au jucat meciurile la Brazi. (Povestea cu poluarea nu prea ţine, deoarece şi stadionul de la Brazi este situat tot lângă o rafinărie! )

PS2. Pentru că articolele noastre deranjează, vom continua să scriem, în ciuda tentativelor de intimidare şi hărţuire din partea lui Valeriu Răchită şi a prietenilor domniei sale! 
 

 





Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro