Sâmbătă, 18 mai 2024 - 6:05:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Petrolul-Farul: remiza orgoliilor!


27 august 2019

Într-un top al celor mai jalnice stadioane pe care le-am văzut în ultimul an stadionul celor de la Farul ar ocupa locul 3 dupa cel din Petrosani ,pe primul loc detaşat Brăila.

Desi programat luni meciul dintre Farul si Petrolul fanii lupilor au fost prezenţi în număr consistent prezenţi la meci, singurul lucru care le-a dat de furcă fiind căldura insuportabilă de la ora disputarii partidei.

Meciul a debutat cu dominarea gazdelor care până prin minutul 20 au stăpânit jocul. După o ratare mare a lui MezaColli ploiestenii au pus stăpânire pe joc si spre finalul primei reprize Arnautu a ratat cu poarta goală din 2/3 metri dupa o centrare perfectă a lui Barboianu.

După pauză Petrolul a forţat dar fără rezultat pe tabela

Jocul a fost destul de alert fiind perioade de dominare de ambele părţi,si finalul a gasit lupii asediind poarta Farului. Desi meci de buna factura prestat de ambele combatante, jucătorii ploiesteni au dovedit pe final ca mai au de lucru atât la condiţia fizică,dar si la finalizare

Echipa de start a Petrolului: C. Lungu – Bărboianu, Sîrghi, Walace, Ţicu – Meza Colli, M. Mihăescu – M. Bratu, L. Marinescu, Al. Zaharia – Arnăutu

Urmează o pauză pentru „lupi”, jocul cu FK Csikszereda, programat pentru marţi, 3 septembrie, fiind amânat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro