Luni, 29 aprilie 2024 - 3:07:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Comisia de Disciplină a AJF Prahova încurajează falsurile!


26 noiembrie 2019

Din nou probleme grave în fotbalul prahovean.

Doi jucători dublu legitimaţi continuă să joace fără nicio problemă, deşi documentele dovedesc clar că acestia joacă şi în campionatul din Prahova, dar şi în cel din Ilfov.

Comisia de Disciplină a AJF Prahova recunoaşte problema, sancţionând echipa din Poienarii Burchi cu pierderea jocului cu CS Blejoi 2, la masa verde, dar cei doi nu sunt sancţionaţi în niciun fel. Vorbim despre jucătorii Ioniţă Daniel Mădălin şi Ghiţă Andrei Ştefan. legitimaţi la Viitorul Poienarii Burchi, dar şi la AS Gloria Buriaş (în Ilfov)

Documentele trimise de AJF Ilfov demonstrează că cei doi sunt legitimaţi legal şi în judeţul vecin, dar Comisia de Disciplină nu îi sancţionează în niciun fel pe cei fotbalişti, aceştia având în continuare drept de joc.

Conform unei adrese a AJF Ilfov, Ghiţă şi-a ridicat fişa de joc de la Ilfov, dar aceasta nu a ajuns la AJF Prahova. Etapa trecută acesta a jucat la Gloria Buriaş

Nu putem înţelege de ce sunt acceptate tacit astfel de practici şi de ce nu se dictează niciun fel de sancţiune împotriva jucătorilor care acceptă cu bună ştiinţă să fie dublu legitimaţi.

O situaţie similară a fost anul trecut în Liga C, Seria Mizil, acolo unde Vasile Repez (Santiago) a fost depistat ca fiind dublu legitimat la echipele de la Fântânele şi de la Iordăchianu. AJF Prahova a decis anularea legitimaţiei de la Iordăchianu, deşi jucătorul acolo avea prima legitimaţie. Echipa din Fântânele nu a fost sancţionată în niciun mod, iar jucătorul a rămas cu dreptul de joc, deşi Regulamentul FRF spune clar că echipa este sancţionată cu maxim 6 puncte penalizare, iar jucătorul este suspendat.

 

/>

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro