Luni, 29 aprilie 2024 - 1:04:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"Petrolul suntem noi!" Cine a încuiat porţile stadionului pentru suporterii Lupilor Galbeni?


1 mai 2019

Sâmbăta Mare a adus tristeţe  în sufletele suporterilor petrolişti. Echipa fanion a oraşului a pierdut, ruşinos, în faţa Daco-Getica, pe teren propriu, ceea ce a stârnit protestele violente ale fanilor.

Jucătorii au fost dezbrăcaţi de tricouri de fanii furioşi, care au cerut demisia preşedintelui Cristi Vlad şi o discuţie cu Mădălin Mihailovici, reprezentantul partenerului finanţator.

Din păcate, dialogul fanilor cu Mihailovici, au arătat nişte imagini incredibile pentru Ploieşti, pentru stadionul Ilie Oană şi pentru suporteri.

După cum observăm în imaginile înregistrate de presă reprezentantul finanţatorului discută cu fanii furiosi printre gratiile porţilor închise. Umilitoare situaţie, atât pentru suporterii care au recreat Petrolul prin eforturile financiare proprii, cât şi pentru un CEO versat precum Mădălin Mihailovici.

Stadionul Ilie Oană este al tuturor ploieştenilor, nefiind proprietatea Veolia sau a clubului Petrolul Ploieşti. Ne-am fi aşteptat ca Mihailovici să invite reprezentanţii suporterilor în sala de conferinţe, pentru a discuta civilizat. Lipsit de inspiraţie reprezentantul partenerului finanţator a dat naştere unor imagini incredibile, nemaiîntâlnite nicăieri în România.



Şi nu putem să nu reamintim faptul că fanii furioşi, ţinuţi la porţile închise ale stadionului Ilie Oană sunt cei care au reînfiinţat în urmă cu trei ani Petrolul, după faimosul eşec al lui Daniel Capră. Suporterii Lupilor Galbeni au susţinut echipa în Liga a 4 a, în Liga a 3 a, au vândut mici, tricouri, au cumpărat un număr mare de bilete şi de abonamente, s-au certat cu aleşii locali ploieşteni pentru obţinerea mărcilor, totul pentru ca brandul Petrolul să nu dispară. Aceeaşi suporteri sunt priviţi, astăzi, când visul lor de revenire în primul eşalon al fotbalului românesc drept nişte recalcitranţi şi ţinuţi departe de arena fotbalistică.

Huliganii aceştia, aşa cum sunt de multe ori denumiţi de jandarmerie şi de diverşi lideri din anturajul echipei sunt de fapt Petrolul. Fără ei, echipa este ceva aidoma Academicii Clinceni, a FC Voluntari sau a Dunării Călăraşi.   "Petrolul suntem noi"! Asta au strigat fanii supăraţi şi la aşa zisa discuţie cu Mădălin Mihailovici, care ar trebui să înţeleagă că suporterii aceştia trebuie ţinuţi lângă echipă, consultaţi şi informaţi permanent în legătură cu ceea ce se întâmplă la club.

Din păcate, aşa zisa discuţie cu fanii Petrolului s-a lăsat cu ....pseudo demisia lui Cristi Vlad

Concluziile noastre...

Este greu de crezut că se va renunţa la colaborarea cu Cristi Vlad, din cauza prezenţei acestuia în CIS-ul clubului! Pariul nostru este că, probabil neoficial, Vlad va fi prezent în continuare în stafful Petrolului! Cristi Vlad ştie foarte multe în legătură cu contabilitatea reală a clubului şi este artizanul, cel puţin oficial, al transferurilor ratate. Foarte greu de explicat este cum poate cineva care are pe mână un buget uriaş, invidiat chiar şi de cluburi din Liga1, să reuşească performaţa de a aduce clubul pe locul 5, după ce în iarnă au terminat turul pe locul 2.

Cel mai probabil, Cristi Vlad va rămâne alături de partenerul finanţator, oficial în altă funcţie sau plătit prin diferite metode. Şi amintim, din nou, despre prezenţa lui Vlad în CIS-ul echipei. În curând vom scrie despre modul în care a fost preluată echipa şi cum s-a ajuns în situaţia ca clubul acutual să nu mai fie cel reînfiinţat în urmă cu aproximativ trei ani de către suporteri!

Atunci, echipa a fost reînfiinţată ca un club care să adune jucători talentaţi din judeţul Prahova. Se discuta despre descoperirea de tineri talentaţi care să fie promovaţi la echipa mare, după un model aproximativ asemănător celui realizat de Hagi la Viitorul.

Din păcate, planurile măreţe au fost deviate de actuala conducere, iar acum mai rămâne să fie adus un preşedinte apropiat de FCSB, Dinamo sau Rapid. Adică în loc să căutăm un om apropiat de legenda Petrolul să cooptăm un mercenar care îşi va vedea doar propriul interes şi nu va înţelege dragostea ploieştenilor pentru Lupii Galbeni!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro