Duminică, 28 aprilie 2024 - 1:18:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Unde dai şi unde crapă! Angajat surpriză la DIRECŢIA DEZVOLTARE URBANĂ a Primăriei Ploieşti! Angajaţii rămân în arest la domiciliu!


14 februarie 2024

Situaţie incredibilă în Primăria Ploieşti, despre care se vorbeşte în şoaptă, doar pe la colţuri.

Soţia prefectului Virgil Nanu este angajata Direcţiei de Dezvoltare Urbană a Primăriei Ploieşti, activând în compartimentul Cadastru. Pentru a nu fi acuzaţi că denaturăm adevărul, vă spunem doar că doamna Nanu lucrează la Primărie de prin 2016, fix la o lună după numirea soţului său în fruntea OCPI. Simplă coincidenţă vor spune cei care vor organiza mâine o conferinţă de presă acuzându-ne că denaturăm adevărul... Dar cum noi nu credem în coincidenţe publicăm această informaţie în EXCLUSIVITATE ! 

Şi am spune că Ploieştiul este o mare familie....Doamna soţie a primarului Volosevici lucrează la Prefectura Prahova, iar doamna prefectului Nanu este angajata Primăriei! 


Angajaţii Primăriei rămân în arest la domiciliu! 

Între timp, Tribunalul Prahova a judecat contestaţia procurorilor de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti privind măsurile în cazul Ritei Neagu, Lucian Bălescu şi Vasile Puiuleţ. 

Procurorii solicită arest preventiv, dar judecătorii au respins solicitarea. Astfel Rita Neagu, adjunctul Direcţiei Dezvoltare Urbană, şi Lucian Bălescu, seful Serviciului Verificare şi Control Documentaţii Publice, rămân în arest la domiciliu, iar Vasile Puiuleţ rămâne sub control judiciar, 

Interesant este că primul judecător al contestaţiei s-a recuzat din motive de incompatibilitate. Surse judiciare susţin că judecătorul Dragoş Achiţei ar locui într-unul dintre blocurile deţinute de avocatul Vlad Nichita....

Încurcate sunt căile Domnului şi pline de coincidenţe! 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro