Marţi, 19 martie 2024 - 9:09:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nume de Liga 1, valoare de liga judeţeană!


16 septembrie 2019

Luni 16.09,  ora 18.00,  timp foarte bun, circa 2500 spectatori...toate premizele unui meci frumos şi ale unui rezultat bun mai ales că jucăm cu ultima clasată.

Dar surprizaaaaa... deşi ştiam cu toţii că spiritul Lupilor înseamnă să dai totul până la ultima picătură de energie pentru culori si fani, de data asta am fost surprinşi.

Lupii Galbeni au aflat că sâmbătă a fost sărbătoare- Ziua Crucii şi au devenit miloşi cu cei de la Snagov. Au zis că dacă tot sunt pe ultimul loc în clasament, să îi ajute ca doar a fost sărbătoare şi să le dea de pomană măcar un punct.

Frumos gest, nimic de zis, dar oare nu au aflat că nu suntem în situaţia de a face cadouri?

Probabil nu, s-or fi gândit că dacă cei de la Cluj îşi pun piedică singuri să le urmăm exemplul că doar si anul trecut am ratat promovarea braţ la braţ.

Acum revenind la meciul în sine de remarcat că am jucat în inferioritate incă din minutul 1 deoarece Marinescu, Cioinac( eliminat ulterior) Ştefănescu şi Arnautu au mimat fotbalul.

In repriză secundă pustii de la Snagov (mulţi dintre ei ploieşteni cu acte în regulă!) au făcut instrucţie cu jucătorii experimentaţi ai lui Stoican şi în minutul 89 au detonat "bomba" pe "Ilie Oană" egalând atunci când nimeni nu mai credea că victoria poate fi pierdută. Interesant este că autorul golului este tot un ploieştean, fost junior al Petrolului, Constantin Stoica, iar în prima repriză a evoluat şi Raul Bucur, juniorul Lupilor împrumutat pentru un an la Snagov!

Reacţia fanilor de la finalul meciului a fost una total îndreptăţită şi sperăm ca cei vizaţi sa tragă învăţămintele de rigoare.

Închei "multumind"  FRF şi Digi pentru programarile meciurilor luni 16.09 cu Snagov, vineri 20.09 la Cluj

Asta miroase a boicot împotriva fanilor, dar despre asta voi scrie separat în curând.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro