Marţi, 19 martie 2024 - 9:43:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victorie pentru juniorii CSM Ploieşti în Campionatul Republican U 17! VIDEO


2 aprilie 2019

Când nimeni nu le mai dădea vreo şansă, iar pe la colţuri se vorbea despe reorganizarea din temelii a secţiei de fotbal, Juniorii U 17 de la CSM Ploieşti demonstrează că asigurarea condiţiilor de antrenament duce la performaţe.

Aşa se face că Juniorii B antrenaţi de Dragoş Negraru au reuşit să obţină prima victorie după mult timp. Scorul partidei ASC Protim Bucureşti-CSM Ploieşti a fost de 2-3, iar toate cele trei goluri ale ploieştenilor au fost marcate de Sorin Drăgănoiu.

Meciul s-a jucat pe terenul sintetic de la Progresul Bucureşti, iar puştii de la CSM Ploieşti au forţat şi au câştigat trei puncte extrem de valoroase.

Numirea lui Decu Crîngaşu în fruntea secţiei de fotbal confirmă că dacă sunt asigurate condiţii de antrenament, dacă li se vorbeşte frumos copiilor, dacă părinţii simt siguranţă în timpul antrenamentelor, vin si rezultatele.

Este adevărat că nu se face primăvară cu o singură floare, dar bucuria copiilor din vestiar după această victorie este un semn că vor urma şi altele.

Stiri Actuale şi-a propus să mediatizeze succesele copiilor de la fotbal de la CSM Ploieşti, mai ales că este singurul club din oraş unde nu se percepe niciun fel de taxă.

Selecţii pentru grupa 2004-2005
 

În acelaşi timp vă informăm că secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti organizează selecţie la categoria de vârstă 2004-2005. Detalii legate de programul de antrenamente se pot obţine de la şeful Centrului de Copii şi Juniori al clubului, Decu Crîngaşu (telefon 0724.259.577), sau de la antrenorul Bogdan State (telefon 0720.755.725).

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti nu percepe taxe de instruire.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro