Duminică, 8 septembrie 2024 - 2:33:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noi permutări la CSM Ploieşti! Mihai Albu mutat definitv la Parcul Municipal Vest


21 iulie 2024

Nu e linişte la CSM Ploieşti, iar directorul pensionar Dănuţ Burghelea face toate demersurile pentru a aranja oamenii loiali în posturi călduţe. 

Ultimele informaţii de pe „frontul” CSM susţin că Mihai Albu, „extraordinarul” şef de Structură Sportivă ar fi fost transferat definitiv la Parcul Municipal Vest (aproape de casă, având în vedere că familia Albu locuieşte la Strejnicu), iar Constantin Ilie a fost readus de la Municipal la Serviciul Achiziţii al clubului sportiv. 

În plus, Octav Preda se pare că a fost adus în Primăria Ploieşti ca si consilier al primarului Volosevici, urmând a i se aranja rapid concursul de sef al Sălii Sporturilor Olimpia. 

Interesant este că aceste concursuri sunt organizate desi Comisia de Monitorizare a Activităţii CSM Ploieşti a dat aviz negativ pentru angajări din...sursă externă, motivând atât situaţia financiară dezastruoasă a CSM, dar si prevederile legislative ale Guvernului Ciolacu privind economiile bugetare realizate prin reduceri de personal.  

Suntem curioşi care este părerea primarului ales Mihai Poliţeanu despre aranjametele făcute la CSM, nu de alta, dar miliţianul Burghelea nici măcar nu se sinchiseşte să găsească o soluţie pentru secţia de gimnastic ritmică, a cărei activităţi este suspendată în acest moment.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 7 septembrie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro