Miercuri, 22 mai 2024 - 4:24:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se întâmplă în sportul din Prahova! Maşină de serviciu transformată în automobil personal!


14 decembrie 2019

În ultima perioadă se tot vorbeşte despre sifonarea banilor diverselor instituţii, publice sau private. Şi nu ne referim aici la firmele strict particulare, ci la intituţii..de drept privat, care manâncă  grămadă de bani publici.

În 2011, Mircea Sandu îşi "cumpăra" voturile preşedinţilor de asociaţii judeţene de fotbal donând 42 de autoturisme pentru a fi folosite...pentru dezvoltarea spotului rege.

Că dezvoltarea se vede în rezultatele din ce în ce mai dezastruoase din fotbal, asta este o altă discuţie.

O astfel de maşină a ajuns şi în Prahova, iar singurul care a utilizat autoturismul primit de la FRF este preşedintele AJF. Doar că maşina este folosită în 90% din timp în interesul personal şi foarte puţin în interesul intituţiei, dar acest lucru îl va demonstra un control de fond care se anunţă la instituţia care păstoreşte fotbalul amator din judeţ.

Putem spune că am aflat că autovehiculul a ajuns la 190.000 de kilometri, ceea ce ar insemna că şeful AJF a parcurs zilnic peste 100 de km. Autoturismul despre care vorbim este parcat în fiecare seară în faţa locuinţei actualului preşedinte, a dus familia prezidentului la mare, la munte, în ţări străine, duce nepoţii la grădiniţă, mai nou duce şi copiii unui sportiv foarte apropiat (nu, nu este fotbalist) la o anumită grădiniţă particulară....Şi dacă ar putea vorbi, autoturismul respectiv ar spune multe...

Dar deocamdată nu spunem nimic nici de deconturile de combustibil, nici despre reparaţii, nici despre multe.

Aşteptăm să vedem cum va arăta autoturismul viitorului fost preşedinte atunci când va trebui să predea maşina de serviciu....

Data viitoare vă vom povesti ce spunea Mircea Sandu despre preşedintele de AJF care i-a făcut cadou un tablou...ciudat!
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro