Joi, 28 martie 2024 - 10:16:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prostia pute şi doare


28 ianuarie 2016

A început să miroasă urât de la distanţă când incompetenţa crasă a rostit primele cuvinte prin gura târtiţei cântăreţe.

Târtiţa cântăreaţă este un personaj mitologic, teleportat într-o manieră în care contemporaneitatea a reuşit perseverentă să o aducă iar şi iar, de la secol la secol în societatea noastră. Prost să fii, noroc că eşti în locul şi la momentul potrivit. Aşa se explică prezenţa târtiţei cântăreţe într-o poziţie pe care nu a meritat-o niciodată, dar care i-a fost acordată prima dată din milă, a doua oară în urma unor înţelegeri şi a treia oară din inerţie. Odată cu terminarea norocului, va rămâne doar prostia. Succes!

Cică sunt evaziv şi sec, dar întreb, oare pe câţi i-aş supăra dacă m-aş exprima atât de liber încât le-aş invoca nesimţirea. De nominalizări individuale, să nu mai spun.

Cu toate astea să vă spun un banc, iar cine se simte, să îmi aducă iarăşi osanale injurioase: "Într-o zi, la baia publică vine unul şi strigă în gura mare: Proştii să iasă afară! Proştii să iasă afară! Aşteaptă puţin şi se enervează pentru că nu primeşte răspuns. Începe şi strigă iarăşi pe un ton mai autoritar. Am spus: Proştii să iasă afară! Proştii să iasă afară! La care unul mic şi pricăjit, ofensat iese şi răspunde: Da ce dom' le, eu n-am plătit?"

Guguştiucii mari şi guguştiucii mici să ştie că nimic nu este ceea ce pare, iar tupeul ieşit din tipare nu îi scuteşte de microcefalie.

Blesteme, dume şi minciuni. Ooo! Câte poveşti. Că la povestit ne pricepem toţi când ne plictisim ascuţind creioane şi scuturând mileurile care acoperă monitoarele prin birouri comuniste. De aici vine şi vorba din popor: "Dă-i prostului putere, ca să vezi ce fel de om e!"

Demagogia şi grupurile nepăsării, au distrus un om care a vrut binele comunităţii şi a ajutat oameni care erau alături de el doar aparent! Pentru ce? Astăzi, toţi foştii lingăi, s-au dezis de el şi îl ponegresc. Aceştia chelăcăie pe la uşi cu coada între picioare cerând milă şi susţinere. Ei speră ca prin blesteme şi acatiste să-şi îndeplinească idealurile. Eu şi mai sunt câţiva, dar foarte puţini, ni-l vom asuma mereu ca prieten şi coleg. Oare câţi oameni bine intenţionaţi trebuie să eşueze luptând pentru îndeplinirea unor proiecte măreţe?

Fosile uitate de vremea comunistă printre noi, astăzi cred că modelul Anei Pauker încă mai prinde, intimidează şi domină.

Infestaţi cu putoare de sorginte ticăloasă, lătrăii obraznici ne fac să ne scârbim şi să ne ducă într-o stare de incongruenţă, dar nu vom renunţa!

Vă anunţ că m-am îmbolnăvit grav, iar diagnosticul este clar: alergie în preajma puturoşilor patentaţi, a trădătorilor şi a celor care scuipă veninul prostiei. Singurul antidot de a mă vindeca, este dispariţia acestora pe cale naturală.

Aştept cu nerăbdare ca târtiţa cântăreaţă să facă puff,  pentru că în loc să dea jos colacul folosind scările, aplică alte mijloace. Flatulaţiile îi sunt estompate de caracterul scârbavnic, asurzitor, scăldat în suc de ploşniţă răutăcioasă. Puff, puff!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro