Marţi, 19 martie 2024 - 5:02:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iulian Cojocaru, Petrosport Ploieşti, în stafful FRF la Adunarea Generală


28 iunie 2021





Iulian Cojocaru, antrenorul Petrosport Ploieşti şi referent FRF pentru mai multe judeţe, inclusiv Prahova, a fost desemnat să facă parte din stafful care a verificat procesul verbal al Adunării Generale al FRF. 

Cooptarea lui Cojocaru în echipa de verificare şi semnare a procesului verbal este o recunoaştere a activităţii acestuia în ceea ce priveşte fotbalul de copii şi juniori şi a activităţii sale de căutare a tinerilor talentaţi la fotbal. Este pentru prima oară când un reprezentant al fotbalului din Prahova este desemnat într-o asemenea poziţie şi este un semnal pentru cei care trag sforile încercând schimbarea lui Iulian Cojocaru din postura de referent zonal al FRF.  Iar cei care încearcă înlăturarea lui Cojocaru din zona FRF ar trebui să ştie că activitatea antrenorului este cea care îl recomandă pentru a face partea din loturile care coordonează fotbalul de copii de la nivelul Federaţiei şi indiferent de prieteniile sau de piedicile puse, rezultatele vorbesc întotdeauna.

Oricum, suntem convinşi că şi fotografia postată de reprezentantul Petrosport în care apare alături de Luis Figo, pe Arena Naţională, în timpul partidei dintre Franţa şi Elveţia a deranjat multă lume...




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro