Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:50:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Din nou probleme la CSM Ploiesti! Secţia de fotbal amendată de FRF pentru că...nu a plătit arbitrajele!


8 decembrie 2023



Cu 12 persoane angajate si vreo 200 de copii legitimaţi, Secţia de Fotbal de la CSM Ploiesti pare un fel de sac fără fund pentru clubul sportiv municipal. Fără performanţă, cu antrenori neinteresaţi de sportivii pe care ar trebui să îi înveţe ABC-ul fotbalului, cu antrenori...fără grupe, cu aşa zişi căutători de talente, Secţia Fotbal a devenit un loc în care părinţii refuză să îşi aducă micuţii tocmai din cauza deselor scandaluri izbucnite aici. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că părinţii plătesc ambulanţe, deplasări si chiar si arbitraje pentru că bugetul secţiei (unul extrem de generos) se duce pe....era să spunem Apa Sâmbetei, pe salariile generoase ale unor angajaţi. Adică sunt persoane care primesc salarii de 6.000 de lei, dar si antrenori care primesc doar 1.500 de lei! 

După amenda de 5.000 de lei primită de aceeasi secţie condusă magistral de Daniel Dumitrache (in acelasi timp si antrenor la CSO Plopeni) bifează o nouă penalizare de la Federaţia Română de Fotbal. 

Comisia de Disciplină a FRF a decis, conform Regulamentului Disciplinar, ca grupa U19 a Secţiei Fotbal să nu mai fie programată pentru jocurile oficiale....până la achitarea baremurilor de arbitraj. Mai mult, clubul sportiv primeste si penalităţi sportive în valoare de .... încă 57 de lei. Mai mult si jucatorul celor de la CSM, Mantea Antonio care a primit cartonas roşu va fi suspendat pentru o partidă si primeste o amendă de 32 de lei. 



Si ca să aveţi tot tabloul situaţiei vă spunem că baremul de arbitraj pentru un meci al juniorilor U19 este de 90 lei (arbitru central) + câte 60 de lei (asistentii). Adică: 210 lei! 

Deci CSM Ploiesti, Secţia Fotbal nu a găsit 210 lei pentru a plăti arbitrajul partidei cu Kids Tâmpa. Suntem curioşi ce explicaţii vor avea directorul CSM Ploiesti si seful Structurii Sportive pentru această nouă penalitate. Mai ales că dacă nu vor plăti restanţele către FRF, după două partide neprogramate, ar putea urma excluderea din campionatele Federaţiei, excludere care ar putea echivala cu defiinţarea secţiei. Nu de alta, dar ce rost are să plătesti niste antrenori ale căror grupe să nu participe în competiţii oficiale? 

Ruşinos! 





PS. Salutăm revenirea lui Lucian Rădulescu în conducerea CSM Ploiesti. Si nu putem să nu ne întrebăm cum a fost convins primarul Volosevici să anuleze decizia de mutare a acestuia la Parcul Constantin Stere! 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro