Joi, 28 martie 2024 - 9:44:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Primarul Volosevici lasă Mitică Apostol fără canalizare, iar CSM Ploieşti îşi plimbă baschetbaliştii mediocri cu avionul în America!


21 iunie 2022

Situaţie incredibilă la Ploieşti. La ultima şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ploieşti, primarul liberal Andrei Volosevici a încercat să mute fonduri de la canalizarea cartierului Mitică Apostol la asfaltările din diverse zone ale Ploieştiului, motivând că nu sunt fonduri suficiente, iar străzile au nevoie de reparaţii urgente. 

Probabil la urgenţe intră şi biletele de avion cumpărate de CSM Ploieşti sau banii daţi pentru aşa zisa reabilitare a stadionului Ilie Oană. Spre exemplu, CSM Ploieşti tocmai ce a achiziţionat o dronă de vreo 2000 de lei, o masă şi nişte scaune pentru care a plătit doar...12.275 de lei, dar şi bilete de avion pe mai multe destinaţii externe. La o verificare pe SEAP am aflat că vorbim despre bilete de avion spre Orlando- SUA pentru baschetbalistul Earl Watson, dar şi spre Podgorita pentru Mihail Sekulovic.

Suntem convinşi că apărătorii achiziţiilor deşănţate de la CSM vor spune că sunt doar...cateva mii de lei. Dar câteva mii de lei de la biletele de avion cumpărate pentru componenţii unei echipe mediocre de baschet, alte câteva mii de la o dronă total ineficientă, mai ales că CSM are câteva contracte pentru difuzarea online a evenimentelor cu o firmă locală, sau câteva sute de mii de la spectaculoasa reabilitare a stadionului Ilie Oană (cu diverse obiecte de inventar cumpărate cu mult înaintea licitaţiei... ) şi adunam suma pentru repararea unei străzi fără a-i discrimina în continuare pe ploieştenii din Mitică Apostol. Dar ce să îi faci, sportul este mult mai important decât traiul de zi cu zi a unor cetăţeni plătitori de taxe şi impozite. 

Şi apropo, dacă tot sunteţi preocupaţi de binele practicanţilor de sport (americani, sârbi, croaţi), de ce nu faceţi un efort să le daţi voie şi copiilor ploieşteni să se întoarcă în bazinul de înot? Nu de alta dar cheltuielile cu naveta la Izvorani sunt uriaşe pentru toate cele trei cluburi de stat (CSM Ploieşti, CS Petrolul Ploieşti şi CSS Ploieşti)...




Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro