Luni, 29 aprilie 2024 - 7:23:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV Linişte la Petrolul! Salariile şi primele plătite la zi!


2 septembrie 2022

Este din nou linişte la Petrolul, în ciuda cârcotaşilor care nu contenesc să cânte prohodul clubului, probabil nemulţumiţi că echipa stă foarte bine în clasament.

Nici de această dată socotelile rău voitorilor nu s-au adeverit: vineri după prânz toate salariile au fost virate la zi, jucătorii primind inclusiv primele cuprinse în contract. Şi asta fără a-i întreba cineva din conducere pe “specialiştii” de mucava dacă e voie să fie plătite salariile sau cum ar trebui manageriat clubul.

Interesant este faptul că în acest moment, Petrolul conduce detaşat în clasamentul primelor încasate de jucătorii, fiind acordate şi plătite la zi cele mai mari prime din Liga1

Suntem curioşi ce vor comenta consilierii primarului, băieţii aia care nu au  coordonat nici măcar un club din campionatul judeţean, dar care se pricep inclusiv la …mirosul ierbii proaspăt cosite! 

În acest moment, Petrolul Ploieşti ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1, cu 14 puncte după Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti care au acumulat câte 18 puncte. Duminică, 4 septembrie, Lupii Galbeni joacă acasă cu FC Botoşani, partida începând la ora 21.30.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro