Marţi, 19 martie 2024 - 3:59:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Costel Lazăr, pe lista posibililor preşedinţi ai Petrolului: "Cariera mea de fotbalist se leagă de Petrolul"


13 mai 2019

Petrolul este fără preşedinte din data de 2 mai, iar astăzi, legenda Mircea Dridea a decis să renunţe să mai fie reprezentantul fondatorilor în Adunarea Generală.

Între timp, Mădălin Mihailovici are deja o listă scurtă cu posibili preşedinţi ai clubului, listă de pe care a dispărut avocatul Dragoş Ferariu, din simplul motiv că este un fan înfocat al FCSB.

Unul dintre numele de pe lista posibililor preşedinţi este Costel Lazăr., actualul director sportiv al Astrei.

"Cariera mea de fotbalist se leagă de Petrolul!.Vă las pe dvs să trageţi concluzia finala !", a spus în exlusivitate pentru Stiri Actuale Costel Lazăr, care a jucat la echipa ploieşteană din 1988 până în anul 1993.

Lazăr se va întoarce pe Ilie Oană, deocamdată ca finalist oficial al echipei Astra Giurgiu pe 25 mai la finala cu Viitorul Constanţa.

Sursele noastre susţin că Lazăr are cele mai mari şanse de a fi noul preşedinte al Petrolului, în primul rând datorită palmaresului impecabil

În vârstă de 56 de ani, Costel Lazăr are în palmares un titlu de campion, o Cupă a României, două Supercupe şi este unul dintre cei mai vechi conducători din Liga 1.

Coleg de echipă foarte mulţi ani cu Tavi Grigore, locuieşte la Ploieşti, a jucat foarte mult timp la Petrolul, Lazăr are toate atuurile pentru a fi acceptat de suporterii Lupilor Galbeni şi are şi capacitatea managerială de a duce echipa în Liga 1.

Stiri Actuale vă va dezvălui în fiecare zi câte unul dintre numele de pe lista lui Mihailovici, până la momentul în care va fi numit noul preşedinte al clubului!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro