Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:41:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Profesionalism la Secţia Fotbal a CSM Ploieşti!


16 iulie 2019

Secţia Fotbal a CSM Ploieşti devine, pe zi ce trece, una emblematică. Decu Crângaşu, şeful secţiei, împreună cu antrenorii, au reuşit ca în mai puţin de jumătate de an să o transforme într-o secţie cu rezultate frumoase şi imagine pozitivă.

Iar pentru că profesioniştii trebuie să se instruiască permanent, Decu Crângaşu a organizat o întâlnire specială pentru studierea regulamentelor din arbitraj. Concret, membri secţiei au discutat despre modificările aduse la Legile Jocului 2019-2020.

Prezenţa tuturor antrenorilor şi a scouterului Marcel Catinca demonstrează că schimbarea organizatorică din temelii a secţiei a dus la profesionalism. Astfel la întâlnire au participat antrenorii Dragoş Negraru, Valeriu Aristan, Bogdan State, Lucian Catinca, Pompiliu Stoica, Gică Mârzea,antrenorul cu portarii, scouterul Marcel Catinca şi asistentul medical Dan Ghioca.

Spre exemplu , în cadrul secţiei a fost cooptat şi Florin Pavel de la Savi Sport, care a venit împreună cu 30 de copii şi juniori, ideea atragerii acestora către CSM Ploieşti fiind a lui Decu Crângaşu.

De altfel, există solicitări foarte multe din partea părinţilor şi a copiilor pentru transferuri la CSM Ploieşti, copiii fiind dornici să ajungă fotbalişti adevăraţi. Este primul semn că părinţii au înţeles că CSM Ploieşti, prin faptul că nu solicită nicio taxă şi oferă condiţii excelente de antrenament, constituie o adevărată rampă de lansare pentru juniorii talentaţi

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro