Marţi, 19 martie 2024 - 6:23:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ploieşti: Garaj sau depou?


5 ianuarie 2022



La multi ani, ştiu că nu vă era dor de mine deoarece nici mie nu mi-a fost dor de mine, aşa că este de înţeles.

În stilul inconfundabil, acest analfabet funcţional, (adică subsemnatul) cu aere de Sadoveanu sau Eminescu, a găsit el de cuviinţă să se lege de Primăria Ploieşti.

Acest habotnic fanatic martor al lui Lazar vrea să terfelească grija parinteasca cu care sunt inconjurati cetatenii urbei lui Caragiale de către aleşii locali. În fapt (reminiscente de exprimare după ceva vizite pe la tribunal) este vorba despre sprijinul care mi-a fost solicitat de un prieten care deţine un garaj construit ilegal pe domeniul public pe strada Arhip Nicolae, zona unde sunt zeci de asemenea garaje cu acelaşi statut.

Zilele trecute a primit o notificare din partea Primăriei Ploiesti (foto) şi omul este destul de ingrijorat deoarece nu demolarea în sine il sperie cat faptul ca daca s-ar ajunge la asta in maxim 6 luni zona ar deveni o noua groapa de gunoi cum de altfel exista in zona acolo unde nu sunt asemenea garaje.



Prezentele randuri au la baza şi o a doua hârtie venită din partea celor de la CFR care se bat cap în cap cu cea de la Primarie şi mă întreb ce este în spatele somatiilor emise de primarie?

Neştiinţă, rea voinţă sau pur şi simplu prostie???



Mai degraba s-ar încerca la renunţarea poziţiei de forţă pe care o are Primaria şi oferirea sprijinului detinatorilor acestor garaje pentru intrarea în legalitate, unde mai pui ca ar iesi si ceva bani pentru bugetul local.

Totusi conform notei din partea CFR se pare ca aceasta companie are manageri buni care vor sa le incaseze oamenilor banii pe o bază legala,exprimandu-şi disponibilitatea de a le acorda sprijin pentru a intra in legalitate

Sunt curios cine va câştiga meciul dintre Primăria Ploieşti şi CFR, probabil CFR după acte.

Este drept că prietenul care mi-a solicitat ajutorul are şi alte interese, el sub camuflajul unui banal garaj din lemn si tabla ascunzand de fapt un interior de super lux

Pardoseli cu marmura de Ruşchiţa,lambriuri din lemn de mahon,arcade din alabastru poleite cu aur, o mica piscina olimpica si bineinteles intr-un colt cele doua masini, un Ford Mustang Shelby si un Tesla .

Sper sa se gaseasca o solutie care sa ii ajute pe proprietarii acestor in garaje daca nu pentru investitiile si munca depusa, măcar pentru a păstra zona curată


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro