Marţi, 19 martie 2024 - 1:52:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Marius Stan, dictatorul!


7 ianuarie 2020

Lotul Petrolului se reuneşte miercuri, iar pe data de 12 va pleca în primul stagiu de pregătire din Turcia.

Vor fi surprize, dar şi absenţe, dar Stiri Actuale respectă foarte mult relaţia de prietenie cu preşedintele Marius Stan şi nu va publica nici lista disponibilizaţilor, dar nici pe cea a noilor transferuri. Vă spunem doar că veţi regăsi în noul lot al Petrolului străni de mare valoare din Liga 1, dar şi jucători veniţi din alte ţări. Vom aştepta ca preşedintele Marius Stan şi antrenorul Costel Enache să anunţe oficial noile mutări şi abia apoi vom comenta noul lot.

De asemenea vă mai informăm că sunt trei jucători care vor primi o a doua şansă pentru a demonstra că merită să joace la Petrolul, cu toate că multă lume nu a fost de acord cu acest lucru.

Se va renunţa la unul dintre portari, iar în schimb va fi transferat un altul din Liga 1.

Marius Stan şi-a luat de această dată atribuţiile de preşedinte deplin şi va conduce clubul precum un dictator. Ca să folosim expresiile fotbalistice, Stan a decis să se implice total, iar dacă moare, să o facă pe mâna lui! În acest retur, totul se va face doar cum vrea Marius Stan, care dacă tot va pleca în vară oficial din club, a decis să îşi folosească toate şansele. 

Spre exemplu, lotul disponibilizatilor şi cel al noilor transferuri a fost făcut acum exclusiv doar de Marius Stan. Tot preşedintele Stan s-a ocupat de condiţiile salariale ale angajaţilor centrului de copii şi juniori, iar noile decizii vor regla şi atmosfera din cadrul clubului.

De fapt, Marius Stan a decis să lase ceva în urmă şi să nu fie doar un preşedinte decorativ. Astfel, condiţiile de antrenament şi salariile de la echipele de juniori vor fi altele.
Astfel, Stan va redirecţiona o parte din salariile uriaşe ale celor care vor părăsi clubul către angajaţii centrului de copii şi juniori, iar balanţa contabilă va rămâne la fel, dar toată lumea va fi mulţumită.

Antrenorul Costel Enache va antrena, va decide echipe, tactica de joc, dar va trebui să discute cu preşedintele Stan, cu cel puţin 24 de ore înainte de fiecare meci, lotul complet, atât cei 11 titulari, cât şi rezervele.

Concluzia finală: Marius Stan centrează, Marius Stan marchează!

Dar, mai avem un anunţ: După cinci etape, galeria, suporterii, dar şi Stiri Actuale vor cere socoteală pentru rezultate. Adică, ori la bal, ori la spital!

În traducere, Stiri Actuale anunţă public că după cinci etape în lipsa rezultatelor excelente, toată lumea va pleca, inclusiv Marius Stan, preşedintele de Liga Campionilor al Petrolului.

Dar până atunci, reconfirmăm sprijinul Stiri Actuale pentru actualul proiect Petrolul.

Baftă, Petrolul în acest retur şi să promovaţi în Liga1, acolo unde este locul de drept al Lupilor Galbeni!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro