Marţi, 30 aprilie 2024 - 6:13:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


CSM Ploieşti, amendă uriaşă de la FRF! Există prevedere bugetară? Dar pentru vopsirea unei proprietăţi private?


3 noiembrie 2023

 

 

 

CSM Ploieşti nu reuşeşte să găsească echilibrul şi nici drumul către performanţe.  Ba mai mult, banii publici sunt aruncaţi pe Apa Sâmbetei fără ca cineva să fie sancţionat sau măcar mustrat. 

Vă prezentăm două fotografii...istorice am putea spune, în care angajaţii clubului vopsesc o proprietate privată (suntem curioşi dacă aveau acordul proprietarului) în încercarea de a ascunde mesajele anti Vivi Răchită scrise cel mai probabil de suporterii Petrolului.  Sursele noastre susţin că pentru lucrarea de mare artă...stradală nu a fost întocmit niciun referat deşi a fost executată de angajaţii CSM Ploieşti (bună ziua dl Dorin si dl Edi). 

 

Amendă uriaşă pentru secţia de fotbal 

Si dacă vopseaua nu a fost aşa scumpă, nu acelasi lucru putem spune despre amenda record primită de faimoasa secţie de fotbal a CSM, secţie la care îl regăsim angajat pe unicul manager cu licenţă PRO care nu a mai antrenat de vreo şapte ani si care nu a reuşit nici măcar să lucreze cu vreuna dintre grupele de copii ale clubului municipalităţii, deşi este singurul din cei vreo 60 de antrenori existenti care are propriul birou în stadionul Ilie Oană. 

 




Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat cu amendă de 5000 de lei CSM Ploieşti pentru un meciul de juniori U19 cu Kids Sport Bucureşti. Grupa U19 este antrenată de Marian Ilie, unul dintre oamenii lui Răchită.  Amendă, amendă, dar prin bugetul clubului nu am regăsit nicio prevedere bugetară pentru asa ceva....

Suntem curioşi cum vor justifica reprezentanţii clubului plata amenzii respective si cum va accepta Curtea de Conturi această plată.  

PS. Surse apropiate clubului susţin că va urma o reorganizare din temelii a secţiei fotbal de la CSM, iar din schemă vor dispărea Vivi Răchită, Marian Ilie, Pompilică Stoica, dar si seful de secţie Daniel Dumitrache. Se aude că şi metodiştii vor fi lăsaţi la vatră, dar despre asta mai pe larg într-un alt articol. 




 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro